AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
Nole
Bywalec
Bywalec

Re: AliorTrader - ECN.

Nieprzeczytany post autor: Nole »

Witam
Od czasu poprzedniej aktualizacji mam problem z narzędziem fibonacci retrenchment w Alior trader, NIE demo.
Próbowałem różnych ustawień w zakładce właściwości ale dalej nie widać poziomów,
Wygląda to następująco:
Obrazek
Z góry dziekuje za pomoc.

roberto
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: roberto »

Nole pisze:Witam
Od czasu poprzedniej aktualizacji mam problem z narzędziem fibonacci retrenchment w Alior trader, NIE demo.
Próbowałem różnych ustawień w zakładce właściwości ale dalej nie widać poziomów,
Wygląda to następująco:
Obrazek
Z góry dziekuje za pomoc.
Miałem to samo po aktualizacji, pisałem kilka stron wcześniej. Odinstalowujesz platformę, ściągasz nowy plik ze strony, instalujesz i powinno, jak u mnie, wszystko być w porządku :) Nowe ustawienia są znacznie lepsze od poprzednich.

Pozdrawiam !

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: BM Alior Bank »

Witamy,
Z przyjemnością ogłaszamy konkurs inwestycyjny przeznaczony dla Inwestorów indywidualnych na rachunkach rzeczywistych Alior Trader. Pula nagród w konkursie przekracza 200 000 PLN. Minimalny depozyt konkursowy to 1500PLN / 400EUR/ 500USD. Można handlować na wszystkich instrumentach dostępnych na platformie Alior Trader.

Więcej szczegółów (w tym regulamin konkursu) znajdą Państwo na stronie: www.Trader.aliorbank.pl. Zapraszamy do udziału i do polecenia konkursu swoim znajomym!

Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Biuro Maklerskie Alior Banku
mail: kontakt.bm@alior.pl
tel: 19503

Awatar użytkownika
Nole
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Nole »

roberto pisze:
Miałem to samo po aktualizacji, pisałem kilka stron wcześniej. Odinstalowujesz platformę, ściągasz nowy plik ze strony, instalujesz i powinno, jak u mnie, wszystko być w porządku :) Nowe ustawienia są znacznie lepsze od poprzednich.

Pozdrawiam !
Faktycznie pomogło przeinstalowanie platformy. Dzięki za pomoc.

eddek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eddek »

BM Alior Bank pisze:Więcej szczegółów (w tym regulamin konkursu) znajdą Państwo na stronie: http://www.Trader.aliorbank.pl. Zapraszamy do udziału i do polecenia konkursu swoim znajomym!
Chciałem się zarejestrować i: "Wystąpił błąd nr: 7097453852171927244."
Za drugim podejściem: "Wystąpił błąd nr: 7097453852187510543.".

buchcik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: buchcik »

eddek pisze:
BM Alior Bank pisze:Więcej szczegółów (w tym regulamin konkursu) znajdą Państwo na stronie: http://www.Trader.aliorbank.pl. Zapraszamy do udziału i do polecenia konkursu swoim znajomym!
Chciałem się zarejestrować i: "Wystąpił błąd nr: 7097453852171927244."
Za drugim podejściem: "Wystąpił błąd nr: 7097453852187510543.".
Mnie się CHYBA udało zarejestrować, bo błędów żadnych nie pokazał, ale w ostatnim okienku gdzie było chyba coś napisane w stylu "dziękujemy za rejestrację" (nie pamiętam dokładnie) przycisk OK nie działał... więc zamknąłem normalnie... ALE nie dostałem ŻADNEGO potwierdzenia rejestracji na maila... więc nie wiem czy się zarejestrowałem czy nie :-(
Serdecznie pozdrawiam,
Maciej Buchta.

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: BM Alior Bank »

Witamy,
Dziękujemy za rejestrację. Potwierdzenie nie przyszło na maila, gdyż będziemy weryfikować każde zgłoszenie pod kątem poprawności, aby mieć pewność, że Państwa zgłoszenia są kompletne i rachunek spełnia warunki konkursowe. Na pewno prześlemy potwierdzenie uczestnictwa na maila - prosimy o trochę cierpliwości.

Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Biuro Maklerskie Alior Banku
mail: kontakt.bm@alior.pl
tel: 19503

zuikaku
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: zuikaku »

Witam. Zauważyłem, że wbudowany w AliorTradera wskaźnik Ichimoku działa niepełnie. Nie wyświetla się tzw. przyszłość chmury. Da się coś z tym zrobić?

eddek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eddek »

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam :)
Obydwie wersje Ichimoku są poprawne: http://www.investopedia.com/articles/fo ... himoku.asp

Pozdrawiam
Karol Marchewka

ODPOWIEDZ