DayTrading: Poniedziałek 20.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 20 maja 2013, 22:54

Wzrost
25
60%
Bez zmian
2
5%
Spadek
15
36%

Liczba głosów: 42

dywergent
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Poniedziałek 20.05.2013

Nieprzeczytany post autor: dywergent »

to co L na edka bo cos bronia kanlu na 1 h :) za bardzo

pierdol to znajdziesz lepsze wejscia

albo poczekaj 2H

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

ForexTig3r pisze:Moja analiza się sprawdziła zresztą jakby chyba nie oznaczać to tak by wyszło...
Ale widać wyraźnie, że to zmyła dla wielu którzy liczą na jakieś bardziej okazałe wzrosty....
hej, tiger, mógłbyś te wykresy dodawać jakoś tak, by można było je wyświetlić w całości, a nie z przesuwaniem? cholernie kijowo się je przegląda
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

antoniZ
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: antoniZ »

I co łajzy, wygrywam na czmpionszip choć żaden z was nawet nie pipsnał co zagrać. Ot polskie piekiełko.
Żaba choć zrobimy od jutra ich wszystkich w konia, tak na miesiąc niech topią kasę jak ten roberthaus.
Wklejajmy wykresy kompletnie bez sensu i niech idą na rzeź.
Odbanuję tego gościa z Londka co go monika ssała i poprę na forum. Do dzieła.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

psxor pisze:Wy to jestescie, tak was czytam i nie wierze czasami co niektorzy piszą, generalnie trend na edwardzie jest pro spadkowy, bardzo mocny, fakt moze byc konsola, moze doleci do 1.29, ale to będą jego maxy, generalnie lecimy na południe, więc nie radze wchodzić wyżej jak 1.2800-1.2820 (z SL ponizej dołka z przed miesiąca) w eLki bo was może w każdej chwili wyj... w kosmos. Tylko jakieś złe słowa bena mogą tutaj zmienić trend, ale na to bym raczej nie liczył. Jak przebijemy 1.28 to lecimy na 1.2750~, tam moze być odbicie z 40 pipsów, i potem lecimy dalej na południe.

a co mamy robic skalpowac jak daja :) teraz na 1 h widze kanal dolna bande bronina teraz jako 5 w ore by pasowalo 12900 okolice ale zobaczymy

-- Dodano: pn 20-05-2013, 16:29 --
psxor pisze:Wy to jestescie, tak was czytam i nie wierze czasami co niektorzy piszą, generalnie trend na edwardzie jest pro spadkowy, bardzo mocny, fakt moze byc konsola, moze doleci do 1.29, ale to będą jego maxy, generalnie lecimy na południe, więc nie radze wchodzić wyżej jak 1.2800-1.2820 (z SL ponizej dołka z przed miesiąca) w eLki bo was może w każdej chwili wyj... w kosmos. Tylko jakieś złe słowa bena mogą tutaj zmienić trend, ale na to bym raczej nie liczył. Jak przebijemy 1.28 to lecimy na 1.2750~, tam moze być odbicie z 40 pipsów, i potem lecimy dalej na południe.

a co mamy robic skalpowac jak daja :) teraz na 1 h widze kanal dolna bande bronina teraz jako 5 w ore by pasowalo 12900 okolice ale zobaczymy

-- Dodano: pn 20-05-2013, 16:31 --
dywergent pisze:to co L na edka bo cos bronia kanlu na 1 h :) za bardzo

pierdol to znajdziesz lepsze wejscia

albo poczekaj 2H
L po 848 zobaczymy SL na BE i czekam jak nic nie wykombinuja zamkne i pomysle co dalej bo ciezko im idzie mozemy miec konsole az do wystapienia FEDU czy tam FOMC

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

wlazłem w shorta na s&p tuż przed powtórnym przebiciem piątkowego szczytu... irytujące.. ale kiedyś tu wrócą:)
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

zastapmnie pisze:wlazłem w shorta na s&p tuż przed powtórnym przebiciem piątkowego szczytu... irytujące.. ale kiedyś tu wrócą:)
życzę szczęścia, bo fala 5 rozpoczyna wydłużanie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

archog
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: archog »

Bemowo pisze:
zastapmnie pisze:wlazłem w shorta na s&p tuż przed powtórnym przebiciem piątkowego szczytu... irytujące.. ale kiedyś tu wrócą:)
ja wiszę na szorcie na SP500 od 1641 i też czekam aż kiedyś wrócą....i póki co nie zanosi się na to aby wracać chcieli :(

liczyłem na korektę do 1590 ale jakoś nie chcą się skorekcić.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2013, 17:24 przez archog, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje komentarze i opinie nie stanowią „rekomendacji” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z 19.10.2005 ws. informacji stanowiących rekomendacje dot. instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

archog pisze:
Bemowo pisze:
ja wiszę na szorcie na SP500 od 1641 i też czekam aż kiedyś wrócą....i póki co nie zanosi się na to aby wracać chcieli :(

Jeszcze nie jest za pozno zeby sie obrocic :mrgreen:

Awatar użytkownika
kosmowariat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kosmowariat »

Obrazek
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.

Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

ogólnie to jest dzień spadkowy na usdjpy jakby ktoś pytał

Zablokowany