pierdol to znajdziesz lepsze wejscia
albo poczekaj 2H
hej, tiger, mógłbyś te wykresy dodawać jakoś tak, by można było je wyświetlić w całości, a nie z przesuwaniem? cholernie kijowo się je przeglądaForexTig3r pisze:Moja analiza się sprawdziła zresztą jakby chyba nie oznaczać to tak by wyszło...
Ale widać wyraźnie, że to zmyła dla wielu którzy liczą na jakieś bardziej okazałe wzrosty....
psxor pisze:Wy to jestescie, tak was czytam i nie wierze czasami co niektorzy piszą, generalnie trend na edwardzie jest pro spadkowy, bardzo mocny, fakt moze byc konsola, moze doleci do 1.29, ale to będą jego maxy, generalnie lecimy na południe, więc nie radze wchodzić wyżej jak 1.2800-1.2820 (z SL ponizej dołka z przed miesiąca) w eLki bo was może w każdej chwili wyj... w kosmos. Tylko jakieś złe słowa bena mogą tutaj zmienić trend, ale na to bym raczej nie liczył. Jak przebijemy 1.28 to lecimy na 1.2750~, tam moze być odbicie z 40 pipsów, i potem lecimy dalej na południe.
psxor pisze:Wy to jestescie, tak was czytam i nie wierze czasami co niektorzy piszą, generalnie trend na edwardzie jest pro spadkowy, bardzo mocny, fakt moze byc konsola, moze doleci do 1.29, ale to będą jego maxy, generalnie lecimy na południe, więc nie radze wchodzić wyżej jak 1.2800-1.2820 (z SL ponizej dołka z przed miesiąca) w eLki bo was może w każdej chwili wyj... w kosmos. Tylko jakieś złe słowa bena mogą tutaj zmienić trend, ale na to bym raczej nie liczył. Jak przebijemy 1.28 to lecimy na 1.2750~, tam moze być odbicie z 40 pipsów, i potem lecimy dalej na południe.
L po 848 zobaczymy SL na BE i czekam jak nic nie wykombinuja zamkne i pomysle co dalej bo ciezko im idzie mozemy miec konsole az do wystapienia FEDU czy tam FOMCdywergent pisze:to co L na edka bo cos bronia kanlu na 1 hza bardzo
pierdol to znajdziesz lepsze wejscia
albo poczekaj 2H
życzę szczęścia, bo fala 5 rozpoczyna wydłużaniezastapmnie pisze:wlazłem w shorta na s&p tuż przed powtórnym przebiciem piątkowego szczytu... irytujące.. ale kiedyś tu wrócą:)
ja wiszę na szorcie na SP500 od 1641 i też czekam aż kiedyś wrócą....i póki co nie zanosi się na to aby wracać chcieliBemowo pisze:życzę szczęścia, bo fala 5 rozpoczyna wydłużaniezastapmnie pisze:wlazłem w shorta na s&p tuż przed powtórnym przebiciem piątkowego szczytu... irytujące.. ale kiedyś tu wrócą:)
archog pisze:ja wiszę na szorcie na SP500 od 1641 i też czekam aż kiedyś wrócą....i póki co nie zanosi się na to aby wracać chcieliBemowo pisze:życzę szczęścia, bo fala 5 rozpoczyna wydłużaniezastapmnie pisze:wlazłem w shorta na s&p tuż przed powtórnym przebiciem piątkowego szczytu... irytujące.. ale kiedyś tu wrócą:)