DayTrading: Piątek 17.05.2013
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 17.05.2013
Niemiaszek Opcje 

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
a tak poważnie, nie wiecie, kto ustala kurs euro?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A jak by tak grac tylko na danych? 

cooo?? patrz załącznikmiki pisze:Witam poszukuję programu dla MT4 który umożliwi ustawienie SL i TP przy składaniu zlecenia,za pomoc z góry dziękuję.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- ForexTig3r
- Maniak
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
a BRENT dalej bije szczyty, piękny nudny dzień dziś na ropie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ForexTig3r pisze:Dukas ma takie dobre spready
Chyba na ECN ::
http://pl.investing.com/currencies/usd-cad-spreads
Dukas to jest ECN !!!
- ForexTig3r
- Maniak
A graficznie na wykresie linie są w defaultBOCZEK pisze:cooo?? patrz załącznikmiki pisze:Witam poszukuję programu dla MT4 który umożliwi ustawienie SL i TP przy składaniu zlecenia,za pomoc z góry dziękuję.

Ostatnio zmieniony 17 maja 2013, 15:30 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
stary wykres 12800 12765