a mówiłem L, zamiast do Kanady poleciało na Bemowoatlanticos pisze:niestetylaktor pisze: dane słabe dla CAD![]()
DayTrading: Piątek 17.05.2013
-
Bemowo
Re: DayTrading: Piątek 17.05.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To co, dobieramy L na edku czy jeszcze czekamy?
Dla trejdera najważniejsze są dwie rzeczy: jedna i druga!
pewnie zaraz się cofnie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
-
Bemowo
edek
ostatni przystanek dla tego scenariusza
ostatni przystanek dla tego scenariusza
BOCZEK pisze:pewnie zaraz się cofnie
Boczek a co do za news z cyprem? możesz jakiegoś linka podesłać? dzieki!
Moje komentarze i opinie nie stanowią „rekomendacji” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z 19.10.2005 ws. informacji stanowiących rekomendacje dot. instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).
no i usd cad urosło przed danymi i po danych, innymi słowy Nowy zaczyna mnie przerażać i mam podejrzenia że jest kosmitą bo Jego teoria sprawdza się nawet jak ja jej używamlaktor pisze:
choć z drugiej strony zgodnie z teorią Nowego to oni znają dane wcześniej i wtedy to że rosną może być zapowiedzią tego że...urosną hahaaa
Bemowo gratz.
A jaki zasięg dla USD CHF widzicie?
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
-
Bemowo
chyba niedługo samolot będzie lądował na pastwisku,
Witam poszukuję programu dla MT4 który umożliwi ustawienie SL i TP przy składaniu zlecenia,za pomoc z góry dziękuję.
Bemowo pisze:chyba niedługo samolot będzie lądował na pastwisku,
samolot na pastwisku...zagadki, rebusy, kalambury, jakkolwiek to się nazwie ważne aby szło tam gdzie trzeba
Moje komentarze i opinie nie stanowią „rekomendacji” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z 19.10.2005 ws. informacji stanowiących rekomendacje dot. instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).