DayTrading: Piątek 17.05.2013
Re: DayTrading: Piątek 17.05.2013
wizja na BRENT

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
znowu powroty do cen otwarcia
zresztą bieżący tydzień nie pokazał kiedunku
nie było rajdu na edku 200 pipsów
zresztą bieżący tydzień nie pokazał kiedunku
nie było rajdu na edku 200 pipsów

widzisz, a ropa tylko dziś pykła już 130, teraz pewnie korekta ze 30 pipsów, i dalej w górę, choć tego już nie gwarantuję
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
armada pod tym względem jest zubożała, myślisz że bym nie pograł na kontraktach?:)
Hiszpański bankier w więzieniu
IAR - Biznes
17 Maj 2013, 12:31
17.05.2013 (IAR) - W Hiszpanii, po raz pierwszy od 20 lat, do więzienia trafił bankier. Jest nim Miguel Blesa, były prezes Caja Madrid, drugiej, największej kasy oszczędności. Sędzia zarzuca mu fałszowanie dokumentów i działanie na szkodę banku. Aby wyjść na wolność musi zapłacić 2,5 mln euro kaucji.
5 lat temu kierowana przez Miguela Blesę Caja Madrid kupiła City Nacional - bank na Florydzie. Do transakcji doszło kilka tygodni po bakructwie Leham Brothers i kosztowała ona 860 mln euro. Zdaniem Banco de Espania - o połowę za dużo. „Taka kwota za upadający bank nie ma racjonalnego uzasadnienia. To dyiaanie na szkodę własnej placówki” - czytamy w uzasadnieniu sądu.
Miguelowi Blesie udowodniono też fałszowanie dokumentów i faworyzowanie klientów. Jednemu z nich, byłemu prezesowi Zrzeszenia Przedsiębiorców, Caja Madrid pożyczyła ponad 23 mln euro, choć wiadomo było, że przedsiębiorca nie odda tych pieniędzy, bo jest na skraju bankruct
Abe declines to comment on rise in JGB yields saying doing so "could risk causing the markets unnecessary confusion.” Just talk about JPY...
-- Dodano: pt 17-05-2013, 12:53 --
EDKA czapuja i czapuja slaby cos ten edziu nasz
IAR - Biznes
17 Maj 2013, 12:31
17.05.2013 (IAR) - W Hiszpanii, po raz pierwszy od 20 lat, do więzienia trafił bankier. Jest nim Miguel Blesa, były prezes Caja Madrid, drugiej, największej kasy oszczędności. Sędzia zarzuca mu fałszowanie dokumentów i działanie na szkodę banku. Aby wyjść na wolność musi zapłacić 2,5 mln euro kaucji.
5 lat temu kierowana przez Miguela Blesę Caja Madrid kupiła City Nacional - bank na Florydzie. Do transakcji doszło kilka tygodni po bakructwie Leham Brothers i kosztowała ona 860 mln euro. Zdaniem Banco de Espania - o połowę za dużo. „Taka kwota za upadający bank nie ma racjonalnego uzasadnienia. To dyiaanie na szkodę własnej placówki” - czytamy w uzasadnieniu sądu.
Miguelowi Blesie udowodniono też fałszowanie dokumentów i faworyzowanie klientów. Jednemu z nich, byłemu prezesowi Zrzeszenia Przedsiębiorców, Caja Madrid pożyczyła ponad 23 mln euro, choć wiadomo było, że przedsiębiorca nie odda tych pieniędzy, bo jest na skraju bankruct
Abe declines to comment on rise in JGB yields saying doing so "could risk causing the markets unnecessary confusion.” Just talk about JPY...
-- Dodano: pt 17-05-2013, 12:53 --
EDKA czapuja i czapuja slaby cos ten edziu nasz
Jaki broker forexowy ma dodatkowo ropę , s&p ,dax, itd ???? w jednym ???
a franka do reszty pop##### z tym spadaniem? xD
właśnie Boczek, jest jakiś broker u którego można spokojnie pykać na Brencie?

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
mam konto u TMSów, oni tam mają i rope i sp500 i daxa, i nikke, i platyne, sok pomarańczowy, mąkę, pszenice, ryż, wieprza, złota platynę WIGA, RUS200, dużo dużo dużo, soje, gaz, indexy holenderskie włoskie, hiszpańskie... NSDQ, kawe kakao...carbon...
Tak myślę!
Tak myślę!
chyba widzialem kiedys cos takiego na plus500laktor pisze:a franka do reszty pop##### z tym spadaniem? xD