DayTrading: Piątek 17.05.2013
Re: DayTrading: Piątek 17.05.2013
skoro wszyscy mowia up tzn ze trzeba sprzedawac
cykle w piątki
po 3 piątkach trendu bocznego, 4 piątek gwałtowny, 5 senny jak na ten moment
po 3 piątkach trendu bocznego, 4 piątek gwałtowny, 5 senny jak na ten moment
tutaj są specjaliści, oni wiedzą co robią, to nie taksówkarz pod GPWsoru pisze:skoro wszyscy mowia up tzn ze trzeba sprzedawac
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
tak myślę czy nie dobry moment na wzięcie kanadyjczyka ze stopem 20 pipsow na ryzyku pod dane... wyglada to niezle a 20 pipsow nie majątek 
a co tam...dane jak będą dobre to ruszy jakby się winda zerwała bo ta para ma po danych loty konkretne, a kto nie ryzykuje to w weekend nie popije

a co tam...dane jak będą dobre to ruszy jakby się winda zerwała bo ta para ma po danych loty konkretne, a kto nie ryzykuje to w weekend nie popije

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
rozumiem na Latlanticos pisze:tak myślę czy nie dobry moment na wzięcie kanadyjczyka ze stopem 20 pipsow na ryzyku pod dane... wyglada to niezle a 20 pipsow nie majątek
a masz sprecyzowany kierunek czy rzut monetą ?atlanticos pisze:tak myślę czy nie dobry moment na wzięcie kanadyjczyka ze stopem 20 pipsow na ryzyku pod dane... wyglada to niezle a 20 pipsow nie majątek
a co tam...dane jak będą dobre to ruszy jakby się winda zerwała bo ta para ma po danych loty konkretne, a kto nie ryzykuje to w weekend nie popije![]()

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
- atlanticos
- Maniak
wszedłem w S - stop 20 pipsow i czekam...bez TPlaktor pisze:a masz sprecyzowany kierunek czy rzut monetą ?atlanticos pisze:tak myślę czy nie dobry moment na wzięcie kanadyjczyka ze stopem 20 pipsow na ryzyku pod dane... wyglada to niezle a 20 pipsow nie majątek
a co tam...dane jak będą dobre to ruszy jakby się winda zerwała bo ta para ma po danych loty konkretne, a kto nie ryzykuje to w weekend nie popije![]()

-- Dodano: 17 maja 2013, 13:06 --
pociągnij linie po szczytach... jesteśmy na oporze... nigdy nie wezmę L na oporzeBemowo pisze: rozumiem na L

atlanticos pisze:wszedłem w S - stop 20 pipsow i czekam...bez TPlaktor pisze:a masz sprecyzowany kierunek czy rzut monetą ?atlanticos pisze:tak myślę czy nie dobry moment na wzięcie kanadyjczyka ze stopem 20 pipsow na ryzyku pod dane... wyglada to niezle a 20 pipsow nie majątek
najwyżej 1/3 dzisiejszego zarobku poleci do kanady
-- Dodano: 17 maja 2013, 13:06 --
pociągnij linie po szczytach... jesteśmy na oporze... nigdy nie wezmę L na oporzeBemowo pisze: rozumiem na L![]()
no na m15 przedostatnia świeca była sygnałem na s, ale trochę się tych danych cykam;] mówisz 20 pipsów stopu....

Aut viam inveniam aut faciam
ja to dziś 2 x S nie weszło raz wybiło na sl bo mialem 0,4 pipsa za nisko a na drugim 2 pips do TP ;/
Cierpliwość popłaca.
- atlanticos
- Maniak
w takiej sytuacji przy danych bez stopa to już hazardlaktor pisze:
no na m15 przedostatnia świeca była sygnałem na s, ale trochę się tych danych cykam;] mówisz 20 pipsów stopu....