nowy, jak na moje i nawet 1,3 w optymistycznej wersji... nic nie pozostaje tylko oberwawszy wejście scian i swieczki m5
ten mam na myśli... jak go wybijemy to wchodzę w pierwszą pozycje i na reteście w kolejną... sądzę że pójdziemy dołem ale... na tych chorych jenach nigdy nic nie wiadomo... dlatego cierpliwie trzeba poczekać...psxor pisze:
na h1 ten trójkąt na ujku z dolną bandą na 102.15 ?
Po indeksie z Filadelfii.Nowy123 pisze:EUR USD 12930 -40 jest szansa ??
holly shitIMF URGES POLAND'S CENTRAL BANK TO CONTINUE POLICY EASING WITHOUT DELAY - STATEMENT
Spokojnie. Mareczek z NBP, były pracownik IMF, będzie grzecznie realizował politykę IMFpr7emo pisze:holly shitIMF URGES POLAND'S CENTRAL BANK TO CONTINUE POLICY EASING WITHOUT DELAY - STATEMENT
wydaje mi się że tu chodzi o kontekst luzowania w gospodarkach światowych, tam robią to "bez zahamowań" i nie mając na uwadze konsekwencji, a w Polsce są jakieś obawy nawiązujące do inflacji z roku 89' hihiTsunamiPL pisze:Spokojnie. Mareczek z NBP, były pracownik IMF, będzie grzecznie realizował politykę IMFpr7emo pisze:holly shitIMF URGES POLAND'S CENTRAL BANK TO CONTINUE POLICY EASING WITHOUT DELAY - STATEMENT
Wig 20 może 2300 zahaczyć w korekcie i orgr utworzyć z linią szyi na 2390-2400. zostało by do zrobienia prawe ramiępr7emo pisze:kufa jaki krótkowzroczny człowiek na tvncnbc, twierdzi że niskie wynagrodzenia dla pracodawcy to dobrze i naciska na tą kwestię, zupełnie pomijając wzrost konsumpcji, większą koniunkturę i większe przychody firm
jak konsumpcja jest problemem w PL to jak można naciskać na pozostawienie jej na niskim poziomie
-- Dodano: czw 16-05-2013, 14:44 --
dla mnie jest zagadką czy jak dax i s&p skorekci to wig20 pójdzie również na dno, czy raczej byki wejdą na zakupy do Polski?PipsKong pisze:ciekawe czy poleci jeszcze wyżej ;/pr7emo pisze:to przez wig20 bo odbił od 2400 hahahha