DayTrading: Czwartek 16.05.2013
Re: DayTradin: Czwartek 16.05.2013
Piękny trójkąt na h1 na UJku się tworzy. Coś mi się zdaje że urwie po danych 

a w którą stronę???kamil52 pisze:Piękny trójkąt na h1 na UJku się tworzy. Coś mi się zdaje że urwie po danych

-- Dodano: czw 16-05-2013, 0:00 --
powinien być bardzo silny ruch !!!!!!!
Oby w dobrą 

- kosmowariat
- Gaduła
@Bemowo - na publikacjach nie miałem żadnych problemów z BRE. Często przy TP zdarza się jakiś pips poślizgu na +.
@Tomson - nie o to chodzi. Z tego co kojarzę broker nie jest regulowany. Siedzibę ma na wyspach dziewiczych. Nie wpłaciłbym tam chyba więcej niż 1-2k PLN ....
@Tomson - nie o to chodzi. Z tego co kojarzę broker nie jest regulowany. Siedzibę ma na wyspach dziewiczych. Nie wpłaciłbym tam chyba więcej niż 1-2k PLN ....
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
A od czego jest forum?Bemowo pisze:edek robi dolny knot dla świecy dziennej, podąża w dobrym kirunku, będę szukał L
-- Dodano: śr 15-05-2013, 23:57 --
Żebym o nich coś więcej wiedział???Tomson pisze:Ja mam FxSalta i nie mam zastrzeżeńi tak na marginesie jest to bardziej STP niz ECN, choć działają w tym kierunku
W zeszłym roku miałem kilka sytuacji (mieli problem z dostawcą) i reklamacji - wszystkie uznali i oddali kasę![]()
Spready całkiem niezłe i z egzekucją nie ma większych problemów. Wiele razy udały mi się tłuste trejdy podchodzące pod "news trading" (nawet przy payrollsach)
Ale żeby nie było, że jakąś reklamę robię, polecam przejrzeć wątek dot. tego brokera w dziale "Brokerzy"
Notowania mają idealne, po prostu perfekt

Wielu użytkowników ma u nich konto, więc jesli w wątku o tym brokerze zadasz pytanie na interesujące Cię tematy, na pewno uzyskasz odpowiedź.
dlatego wybór brokera to bardzo indywidualna sprawa. Nie słyszałem o żadnych aferach związanych z problemami z wypłatą środków itp, więc mimo braku regulacji śpię spokojniekosmowariat pisze: @Tomson - nie o to chodzi. Z tego co kojarzę broker nie jest regulowany. Siedzibę ma na wyspach dziewiczych. Nie wpłaciłbym tam chyba więcej niż 1-2k PLN ....

Ostatnio zmieniony 16 maja 2013, 01:07 przez Tomson, łącznie zmieniany 1 raz.
ujek - sygnał nadal L
jeżeli spadniemy wskazane poziomy będą istotne - mogą być przystankami od których będziemy się odbijać
jeżeli spadniemy wskazane poziomy będą istotne - mogą być przystankami od których będziemy się odbijać
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Uczestnik
S na USDCAD
- kosmowariat
- Gaduła
A Ty nie siedziałeś przypadkie w eSce na UJku ?
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
goldmany mają SL na 133 na ejku?
-- Dodano: czw 16-05-2013, 0:12 --
-- Dodano: czw 16-05-2013, 0:14 --
tu jeszcze to nie przesadzone!!!!!!!!!!!chilltrade pisze:S na USDCAD
-- Dodano: czw 16-05-2013, 0:14 --
chciałbym naprawdę SBemowo pisze:goldmany mają SL na 133 na ejku?
tu jeszcze to nie przesadzone!!!!!!!!!!!chilltrade pisze:S na USDCAD
skad takie info? a tp gdzie?Bemowo pisze:goldmany mają SL na 133 na ejku?