DayTrading: Wtorek 14.05.2013
Re: DayTrading: Wtorek 14.05.2013
pieknie e.chf idzie ciekawe co zrobia z naszym pln jak za chwile e.ch zrowna sie edkiem
po 4 pln za franka nas wykoncza

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Ja bladzi nie ruszam, spred mojego brokera, kosmiczne SL.....roberttheus pisze:ten eur/aud jest po ch.. fest od 9 dni bez korki leci w niebo już jestem tak w plecy że lepiej nie pytać o MM
- atlanticos
- Maniak
na d1 euraud macie ciekawa konfluencję... Strefa podaży o której pisze MasterFX, do tego górna banda kanału, obszar średnich kroczących i zniesienie 88.6 fibo spadków... Do tego stoch powyżej 80, ale to akurat czynnik dodatkowy mniej ważny... może coś się z tego urodzić większego... Kilka czynników to nie jeden...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2013, 20:54 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- roberttheus
- Maniak
Edek to para dla początkujących by trochę dali zarobić brokerom ... tu spekulacja jest do n tej potęgi nie wiesz kompletnie jak się ustosunkować co zrobi cena gdzie nastąpi zwrot, częste duże wahnięcia w jedną po chwili w drugą stronęFxTag pisze:Nie wiemy co będzie. Narazie to wygląda na wycięcie stopów. Zjechali poniżej parodniowego wsparcia. Mówimy o Edku.zastapmnie pisze:nikt już nie gra na Edku?
dzisiejsze dwa mocne i szybkie zjazdy po próbie umocnienia sugerują, że wpierw musimy zejść niżej, nim nastąpi jakaś większa korekta - to niestety nic dobrego dla mnie, ale może uniknę MC
przewidywany poziom zejścia - wpierw 12900, gdyby krągłe liczby miały coś znaczyć, potem 12870-50...
Biorąc pod uwagę godzinę, to możn liczyć jako zamknięcie dziennej świecy. Jednak znając życie, to różnie może być
Ps. Siedzisz w DAX-ie?
windsurfing na falach trendu
pamitajcie, że tworzy się fala 3. dotarła do równości fali 1 - 100% - klasyczny zasięg dla trójki to 161,8!!!!szczudlo6 pisze:roberttheus pisze:ten eur/aud jest po ch.. fest od 9 dni bez korki leci w niebo już jestem tak w plecy że lepiej nie pytać o MM
nie martw się nie jesteś sam...
wkoncu odbije, dzisiaj w nocy dane może coś poruszą w dół...
a gdzie masz eSkę?...
Ja mam 2 jedną na 1,30 a druga 1,272...ehhh
-- Dodano: wt 14-05-2013, 19:56 --
Rogalski wspominał o 1,28zastapmnie pisze:nikt już nie gra na Edku?
dzisiejsze dwa mocne i szybkie zjazdy po próbie umocnienia sugerują, że wpierw musimy zejść niżej, nim nastąpi jakaś większa korekta - to niestety nic dobrego dla mnie, ale może uniknę MC
przewidywany poziom zejścia - wpierw 12900, gdyby krągłe liczby miały coś znaczyć, potem 12870-50...
Na Edku nie poleci w kosmosroberttheus pisze:Edek to para dla początkujących by trochę dali zarobić brokerom ... tu spekulacja jest do n tej potęgi nie wiesz kompletnie jak się ustosunkować co zrobi cena gdzie nastąpi zwrot, częste duże wahnięcia w jedną po chwili w drugą stronęFxTag pisze:Nie wiemy co będzie. Narazie to wygląda na wycięcie stopów. Zjechali poniżej parodniowego wsparcia. Mówimy o Edku.zastapmnie pisze:nikt już nie gra na Edku?
Biorąc pod uwagę godzinę, to możn liczyć jako zamknięcie dziennej świecy. Jednak znając życie, to różnie może być
Ps. Siedzisz w DAX-ie?

-- Dodano: 14 maja 2013, 19:58 --
Na Edku nie poleci w kosmosroberttheus pisze:Edek to para dla początkujących by trochę dali zarobić brokerom ... tu spekulacja jest do n tej potęgi nie wiesz kompletnie jak się ustosunkować co zrobi cena gdzie nastąpi zwrot, częste duże wahnięcia w jedną po chwili w drugą stronęFxTag pisze:Nie wiemy co będzie. Narazie to wygląda na wycięcie stopów. Zjechali poniżej parodniowego wsparcia. Mówimy o Edku.zastapmnie pisze:nikt już nie gra na Edku?
Ps. Siedzisz w DAX-ie?

- zastapmnie
- Pasjonat
Martwi mnie wyjście dołem z chmury ichimoku na dziennym, która dodatkowo zwęża się ku górze, więc tak jakby jutro i tak pod nią będziemy - chyba ,że zamkną się powyżej 1,3040... Martwi mnie wybicie indexu dollara ponad szczyty i z trójkąta na tygodniowym... Pociesza stosunkowo wolne opadanie, które jednak może nabrać rozpędu w każdej chwili. Zresztą podobne wolne opadanie dało kangurowi zejść dzisiaj o 100 pipsów, mimo że większość świec miała spore knoty dolne... to jest mistrzostwo rozwiewania nadziei byków:)FxTag pisze:Nie wiemy co będzie. Narazie to wygląda na wycięcie stopów. Zjechali poniżej parodniowego wsparcia. Mówimy o Edku.zastapmnie pisze:nikt już nie gra na Edku?
Ps. Siedzisz w DAX-ie?
Siedzę na dax-ie od 7960 i krew mnie zalewa, bo to kur...stwo niemieckie nie chce zawracać. Tyle, że podwójny szczyt i na razie go nie przebijają. Może na dziennym będzie wisielec? S7P pobił nowe rekordy, ale już trzecią z rzędu spadającą gwiazdę robi na godzinówce - może w końcu spadną...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
- atlanticos
- Maniak
skoro na edku mogą grac nowicjusze bo się im krzywda nie stanie to zawodowcy powinni dzięki tej parze stać się milionerami... Co WY piszecie... Jak sie ma głowę na karku i wie co robi to para nie ma znaczenia. I zarobić i prze....bać kapitał można na każdej parze jak się nie myśli...to FOREX nie piaskownica

- roberttheus
- Maniak
niestety narazie nie dziwi mnie zachowanie eur/aud ale jakaś nadzieja jest.. złoto testuje wsparcie po raz drugi.. nzd/usd wyleciało z kanału spadkowego - zły znak.. natomiast audi zbliża się do kluczowego momentu na M1 patrz wykres
windsurfing na falach trendu
- atlanticos
- Maniak
Nie ma to jak dodac otuchy chłopakomBemowo pisze:
pamitajcie, że tworzy się fala 3. dotarła do równości fali 1 - 100% - klasyczny zasięg dla trójki to 161,8!!!!