Jakby byłą jednoznaczna odpowiedź na Twoje pytanie nici by były z takich informacji, ekg odpowie Ci na pytanie Twe i niech moc będzie z TobąDeclan pisze:Mam pytanie do Niemiaszka dotyczące wygasania opcji, na forum nie znalazłem jednoznacznie odpowiedzi. Czy kurs zmierza do określonych opcyjnie poziomów, czy odwrotnie.
DayTrading: Poniedziałek 13.05.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 13.05.2013
2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Pozdrowionka jeszcze jedna bariera na 1.3030 moja o której nie napisalesniemiaszek pisze:zibi to naprawdę weteran, a klikanie to jego praca, więc każdemu życzę tyle lat utrzymania się na ekg co ma zibi na koncie

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
czasami są przecieki info odnośnie opcji w którą stronę i jaka kasa jest na danym poziomie, np. oznaczenie LARGE (duża)Declan pisze:Mam pytanie do Niemiaszka dotyczące wygasania opcji, na forum nie znalazłem jednoznacznie odpowiedzi. Czy kurs zmierza do określonych opcyjnie poziomów, czy odwrotnie.
natomiast nie ma reguły, a jedynie obserwacja rynku, czyli zachowanie się ceny przy danym poziomie może sugerować w którą stronę jest opcja

zapoznaj się z tym wątkiem:
http://forex-nawigator.biz/forum/potenc ... yw%20opcji
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
- richard.cali
- Pasjonat
to w takim razie utrzymania, staraj się najlepiej nie pisać nic, jak prawdy nie piszesz całej...zibi pisze:Pozdrowionka jeszcze jedna bariera na 1.3030 moja o której nie napisalesniemiaszek pisze:zibi to naprawdę weteran, a klikanie to jego praca, więc każdemu życzę tyle lat utrzymania się na ekg co ma zibi na koncie
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

zapraszam na priv może dowiem się o co Tobie chodzi?????????????richard.cali pisze:to w takim razie utrzymania, staraj się najlepiej nie pisać nic, jak prawdy nie piszesz całej...zibi pisze:Pozdrowionka jeszcze jedna bariera na 1.3030 moja o której nie napisalesniemiaszek pisze:zibi to naprawdę weteran, a klikanie to jego praca, więc każdemu życzę tyle lat utrzymania się na ekg co ma zibi na koncie
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
sam mam oczeka od piątku na S na 1.30314, cierpliwość popłacazibi pisze: jeszcze jedna bariera na 1.3030 moja o której nie napisales

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Ja mam put na 20,05 1,2930 z piatkuniemiaszek pisze:sam mam oczeka od piątku na S na 1.30314, cierpliwość popłacazibi pisze: jeszcze jedna bariera na 1.3030 moja o której nie napisales

robilem przy 1,2947 za 470 usd
Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 15:53 przez zibi, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie chce być nie miły ale zmień obiekt zainteresowań
podwojny szczyt na USD JPY i GBP JPY
???

- ForexTig3r
- Maniak
http://forex-nawigator.biz/forum/te-mup ... ml#p584445
Będzie przynajmniej odbicie 3032.
NA kablu gdyby nie ta świeca z Niedzieli byśmy byli nadal w kanale, ale jestem przekonany o tym iż pojedziemy do górnej bandy mimo tego niepokojącego "płaskiego" szczytu.
Będzie przynajmniej odbicie 3032.
NA kablu gdyby nie ta świeca z Niedzieli byśmy byli nadal w kanale, ale jestem przekonany o tym iż pojedziemy do górnej bandy mimo tego niepokojącego "płaskiego" szczytu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 16:00 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线