Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
ja do tego doszedłem, "chwyć" kursorem linię żółtą ale "nad" tą linią żółtą, a nie na niej a tym bardziej pod nią
Witam
mam problem z OCT
Moje MT4 jest w wersji 482. Po aktualizacji OCT ze strony Armady nie dzała nowe OCT.
W takiej sytuacji powinienem chyba zaktualizować MT4 do wersji 499, ale nie wiem jak to zrobić.
czy może ktoś ni pomóc ?.
mam problem z OCT
Moje MT4 jest w wersji 482. Po aktualizacji OCT ze strony Armady nie dzała nowe OCT.
W takiej sytuacji powinienem chyba zaktualizować MT4 do wersji 499, ale nie wiem jak to zrobić.
Dostałem ten LINK od Armada Markets z najnowszym MT4. Jednakże w dalszym ciągu wywala mi komunikat o aktualizacji OCT, pomimo, że już to zrobiłempawb pisze:Witam
mam problem z OCT

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Bo były 2 aktualizacje OCT.... I pewnie masz starą wersję ;-p
Juz wiem co źle zrobiłemCyb pisze:Bo były 2 aktualizacje OCT.... I pewnie masz starą wersję ;-p

-- 13 maja 2013, 07:53 --
Po aktualizacji nie mogę ustawic zlecenia SELL LIMIT dla USD/JPY na oknie wykresu (prawy przycisk myszy powyżej aktualnej cemy).
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
- adamkaluza
- Pasjonat
Po uruchomieniu platformy chyba jakaś aktualizacja wskoczyła i zapytała o hasło administratora. Po restarcie platforma uruchomiła się i sama otwarła trzy zlecenia - 1 sell i 2 buy z SL 10 pips. Nigdy nie używałem SL na 10 pips.
Spotkały kogoś podobnie niesympatyczne przygody? Mam nadzieję że te zlecenia zostaną anulowane?
Spotkały kogoś podobnie niesympatyczne przygody? Mam nadzieję że te zlecenia zostaną anulowane?
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Witam
Jeśli korzysta Pan z OCT, prosimy pobrać najnowszą wersję z naszej strony WWW:
http://www.armadamarkets.pl/aplikacja-o ... k-trading/
oraz wysłać reklamację na adres pomoc@armadamarkets.pl
Jeśli korzysta Pan z OCT, prosimy pobrać najnowszą wersję z naszej strony WWW:
http://www.armadamarkets.pl/aplikacja-o ... k-trading/
oraz wysłać reklamację na adres pomoc@armadamarkets.pl
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Tak z czystej ciekawości - duże pozycje ? Pytam, bo właśnie aktualizuję i boję się, żeby depo wystarczyło ...;-)adamkaluza pisze:Po restarcie platforma uruchomiła się i sama otwarła trzy zlecenia - 1 sell i 2 buy z SL 10 pips. ...
EDIT: No dobra, to już wiem: 12 pozycji, każda po 0.01 lota. Dobrze, że demo miałem ustawione jako domyślne po uruchomieniu

Pozdro,
ph.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 08:49 przez phungus, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy wyrzucić lub zaktualizować najpierw oct... było info na platformie. I nie będzie problemu
- adamkaluza
- Pasjonat
Korzystam z OCT. Ściągnąłem z podanej strony nową wersję OCT zamknąłem platformę, zainstalowałem nowe OCT. Uruchamiam platformę i... znowu mi otwarło 3 zlecenia.
Po takich przygodach to nie bardzo mam ochotę kolejny raz uruchamiać platformę... Napiszę reklamację, chociaż armada nie ponosi żadnej odpowiedzialności za OCT więc...
Po takich przygodach to nie bardzo mam ochotę kolejny raz uruchamiać platformę... Napiszę reklamację, chociaż armada nie ponosi żadnej odpowiedzialności za OCT więc...
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!