Złoty graal
Re: Złoty graal
be, be, -8 na ejku, koniec na dziś +14
+0.5p opis na screenie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wczoraj i przedwczoraj nie mogłem się zupełnie skupić, chyba już się nie mogę doczekać aż wrócę na real. Waliłem sobie pozycje pod prąd tak naprawdę nie wiem w jakim celu. Dziś rano myślałem, czy nie zrobić sobie przerwy do końca tygodnia, ale koleżka wskazał mi fajne miejsce na edku, a ja zagrałem to na ejku i potem jeszcze wpadło więc dzień na fajny plus
Tej drugiej pozycji nie powinno w ogóle być, no ale cóż błędy nadal popełniam. Aaa.. Pierwsze wejście wygląda jakby było zagrane w powietrzu, ale spójrzcie na edka w tym samym czasie i macie odpowiedź 
+13, -8, +36 = +41p
Pozdro

+13, -8, +36 = +41p
Pozdro
Ładnie tak trzymać
Dla mnie ejek to jest zabójca ale trzeba będzie go okiełznać kiedyś.
Jak by tak popatrzeć po moich dzisiejszych transakcjach co uważam że dupy dałem
i by tak przełożyć na ejka to szał by był
niestety nie ma
nie dość że nie przetrzymane to jeszcze 2 SL.

Hehe to chyba nie zawsze tak działaMidas pisze:Pierwsze wejście wygląda jakby było zagrane w powietrzu, ale spójrzcie na edka w tym samym czasie i macie odpowiedź

i by tak przełożyć na ejka to szał by był

“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
- adamkaluza
- Pasjonat
Darkey ja bym z chęcią poczytał Twój dziennik gdybyś go teraz prowadził 

Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
Dziś bez gry, można było grać ejka po 30p w dwie strony, ale przy S'cę jakoś nie byłem jej pewien, bałem się że będą kontynuować (cały czas wyższe dołki), za to przy L'ce też nie byłem pewien, bo w sumie to trochę już klepią i chyba pójdą w dół.
Do 2-3 miesięcy powinien być na niego czas, póki co zrobiłem sobie ban na fx, muszę załatwić kilka równieadamkaluza pisze:Darkey ja bym z chęcią poczytał Twój dziennik gdybyś go teraz prowadził
ważnych spraw a które przez fx odwlekam i odwlekam, czas pozamykać pewne rozdziały.
Hehe dalej wszystko przez nią, jak zwykle

Tak to jest jedna droga, jeden cel, sky is the limit. Przegrał tylko ten kto się poddał.
Jak ktoś lubi hip-hop to mi się spodobało ostatnio https://www.youtube.com/watch?v=8vkDbXUL3WE
Ban na razie na konsolę, na forum też będzie, muszę się odciąć czas na krytyczny miesiąc.
Powodzenia chłopaki

“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
Darkey pisze:Do 2-3 miesięcy powinien być na niego czas, póki co zrobiłem sobie ban na fx, muszę załatwić kilka równieadamkaluza pisze:Darkey ja bym z chęcią poczytał Twój dziennik gdybyś go teraz prowadził
ważnych spraw a które przez fx odwlekam i odwlekam, czas pozamykać pewne rozdziały.
Hehe dalej wszystko przez nią, jak zwyklezawróciła mi w głowie doszczętnie.
Tak to jest jedna droga, jeden cel, sky is the limit. Przegrał tylko ten kto się poddał.
Jak ktoś lubi hip-hop to mi się spodobało ostatnio https://www.youtube.com/watch?v=8vkDbXUL3WE
Ban na razie na konsolę, na forum też będzie, muszę się odciąć czas na krytyczny miesiąc.
Powodzenia chłopaki
No to poukładaj sprawy Darkey i wracaj na świeżo do forexu

Powiem Wam chłopaki, że nic tak nie wkurwia, jak czekanie. Z racji, że nie mam wpływu na to kiedy się pojawi gotówka to mnie po prostu trzęsie (pisałem parę postów wcześniej jak to miałem problem, że nie mogłem się już w ogóle skupić na tym demo). Z drugiej strony gdybym miał te pieniądze ponad pół roku temu, to podejrzewam, że bym udupił

Dziś tak jak mówiłem - bez gry. Ejek dzisiaj strasznie namielił, co nie zmienia faktu, że 50p było spokojnie do wyciągnięcia

Pozdro
- _/_/Dariusz_/_/
- Pasjonat
Tak w wolnej chwili jak się nic nie dzieje w dzienniku u Ciebie zapytam co o tym myślisz, bo rgr niby się pojawia, ale pullback dość mocny ?
Na rysunku w kółeczkach dwie bardzo podobne świeczki, zastanawiam się czy cena nie wejdzie w tą lutową konsolidację ?
Na rysunku w kółeczkach dwie bardzo podobne świeczki, zastanawiam się czy cena nie wejdzie w tą lutową konsolidację ?
Objective perspective, just businiess...
Widzę to tak jak na screenie, pozwoliłem sobie zedytować Twój screen, bo nie mam dostępu do tej pary.
Pozdro
Pozdro