DayTrading: Piątek 10.05.2013
Re: DayTrading: Piątek 10.05.2013
japonia się cieszy, Nikkei wysoko że łohoho, USA to już tylko ścigają się o niskie bezrobocie, zmniejszają długi, a Niemcom chociaż edka obniżyli heheh
nawet we fiacie rozpoczynają prace w soboty, czyli jest mega dobrze, wiem bo tam robiłem
nawet we fiacie rozpoczynają prace w soboty, czyli jest mega dobrze, wiem bo tam robiłem
pr7emo pisze:niech nie walą w chu** i spadają na uj
nie lubie sobie psuć humoru na weekend
Spokojnie, jeszcze potrzymasz przez weekend.
Dlaczego masz spać spokojnie, chcą sprawdzić Twoją psychikę i jak wielkie masz depo i jaja.
pr7emo pisze:japonia się cieszy, Nikkei wysoko że łohoho, USA to już tylko ścigają się o niskie bezrobocie, zmniejszają długi, a Niemcom chociaż edka obniżyli heheh

chcesz powiedzieć że wcześniej nigdy nie ściemniali, a teraz robią to w sposób wyrafinowany???Nowy123 pisze:pr7emo pisze:japonia się cieszy, Nikkei wysoko że łohoho, USA to już tylko ścigają się o niskie bezrobocie, zmniejszają długi, a Niemcom chociaż edka obniżyli heheh
nawet we fiacie rozpoczynają prace w soboty, czyli jest mega dobrze, wiem bo tam robiłem![]()
czytales jak wygalda bezrobocie naprawde w USA z iloscia godzin
itp pic na wode fotomotarz te dane co podaja USa a jaka jest rzeczywistość
wiem że kombinują z ilością godzin?? i czemu to źle?
według mnie efektywne, jak ktoś zarabia dużo a potrzebuje więcej godzin bo na przykład utrzymuje chate, no to jest raczej korzystne
nie sugeruj się sytuacją w Polsce bo tu jest zupełnie inaczej
- atlanticos
- Maniak
Ja to widzę tak z perspektywy H4, do tego na m30 dywergencja... ale nie wchodzę obecnie w to bo biją po kolei wszystkie opory na jenach wiec nie będę kombinował na koniec tak udanego tygodniaantoniZ pisze:Żaba, czy możesz zerknąć na rzeźnika.
Trafne określenie dla tego indeksu. Masakra dla szorciarzy. Wódz soników ma pewnie z 4000 pips w plecy ale to jego zmartwienie.
Ja przeżywam deja vu z poprzedniego piątku. Znowu podjarka.
Właśnie konsumuję zarobione na rzeźniku promile
Wlazłbym w S ale w "chmurach" widać SL stojące około 157.8 a targety longów w okolicy 158.
Sądzisz że tam dociągną ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
AUDJPY
Albo wybiliśmy się górą z zielonego trójkąta, albo wybijemy się dołem z żółtego. Obecnie szanse oceniam na 50%.
Albo wybiliśmy się górą z zielonego trójkąta, albo wybijemy się dołem z żółtego. Obecnie szanse oceniam na 50%.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
pr7emo pisze:chcesz powiedzieć że wcześniej nigdy nie ściemniali, a teraz robią to w sposób wyrafinowany???Nowy123 pisze:pr7emo pisze:japonia się cieszy, Nikkei wysoko że łohoho, USA to już tylko ścigają się o niskie bezrobocie, zmniejszają długi, a Niemcom chociaż edka obniżyli heheh
nawet we fiacie rozpoczynają prace w soboty, czyli jest mega dobrze, wiem bo tam robiłem![]()
czytales jak wygalda bezrobocie naprawde w USA z iloscia godzin
itp pic na wode fotomotarz te dane co podaja USa a jaka jest rzeczywistość
wiem że kombinują z ilością godzin?? i czemu to źle?
według mnie efektywne, jak ktoś zarabia dużo a potrzebuje więcej godzin bo na przykład utrzymuje chate, no to jest raczej korzystne
nie sugeruj się sytuacją w Polsce bo tu jest zupełnie inaczej
podawalem linka nie tak jest jak piszesz co do ilosci godzin pracy
plus slaba placa i praca chodzi o stanowiskA ostanio to ladnie analaw CNBC w czoraj przaedstawil

-- Dodano: pt 10-05-2013, 13:52 --
zobaczymy jak skoncza dzisatlanticos pisze:Ja to widzę tak z perspektywy H4, do tego na m30 dywergencja... ale nie wchodzę obecnie w to bo biją po kolei wszystkie opory na jenach wiec nie będę kombinował na koniec tak udanego tygodniaantoniZ pisze:Żaba, czy możesz zerknąć na rzeźnika.
Trafne określenie dla tego indeksu. Masakra dla szorciarzy. Wódz soników ma pewnie z 4000 pips w plecy ale to jego zmartwienie.
Ja przeżywam deja vu z poprzedniego piątku. Znowu podjarka.
Właśnie konsumuję zarobione na rzeźniku promile
Wlazłbym w S ale w "chmurach" widać SL stojące około 157.8 a targety longów w okolicy 158.
Sądzisz że tam dociągną ?

no ceny mają jak w PL, a zarabiają więcej, oglądałem ostatnio taki magazyn lata 80-te National Geographic i pokazywali jak dzieciaki miały po 7 dolców na h pracy
jesteśmy ere za murzynami, nie obrażając nikogo w stosunku do płac za oceanem
PL to DZIKI KRAJpr7emo pisze:no ceny mają jak w PL, a zarabiają więcej, oglądałem ostatnio taki magazyn lata 80-te National Geographic i pokazywali jak dzieciaki miały po 7 dolców na h pracy