DayTrading: Piątek 10.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 10 maja 2013, 23:59

Wzrost
23
44%
Bez zmian
5
10%
Spadek
24
46%

Liczba głosów: 52

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 10.05.2013

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

japonia się cieszy, Nikkei wysoko że łohoho, USA to już tylko ścigają się o niskie bezrobocie, zmniejszają długi, a Niemcom chociaż edka obniżyli heheh

nawet we fiacie rozpoczynają prace w soboty, czyli jest mega dobrze, wiem bo tam robiłem

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

pr7emo pisze:niech nie walą w chu** i spadają na uj
nie lubie sobie psuć humoru na weekend

Spokojnie, jeszcze potrzymasz przez weekend.

Dlaczego masz spać spokojnie, chcą sprawdzić Twoją psychikę i jak wielkie masz depo i jaja.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

pr7emo pisze:japonia się cieszy, Nikkei wysoko że łohoho, USA to już tylko ścigają się o niskie bezrobocie, zmniejszają długi, a Niemcom chociaż edka obniżyli heheh

nawet we fiacie rozpoczynają prace w soboty, czyli jest mega dobrze, wiem bo tam robiłem
:shock: :shock: czytales jak wygalda bezrobocie naprawde w USA z iloscia godzin :) itp pic na wode fotomotarz te dane co podaja USa a jaka jest rzeczywistość :)

Awatar użytkownika
grz3siek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: grz3siek »

Jaka reakcje EJ , UJ prognozujecie przed Benem ?
Grzegorz

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nowy123 pisze:
pr7emo pisze:japonia się cieszy, Nikkei wysoko że łohoho, USA to już tylko ścigają się o niskie bezrobocie, zmniejszają długi, a Niemcom chociaż edka obniżyli heheh

:shock: :shock: czytales jak wygalda bezrobocie naprawde w USA z iloscia godzin :) itp pic na wode fotomotarz te dane co podaja USa a jaka jest rzeczywistość :)
chcesz powiedzieć że wcześniej nigdy nie ściemniali, a teraz robią to w sposób wyrafinowany???
wiem że kombinują z ilością godzin?? i czemu to źle?
według mnie efektywne, jak ktoś zarabia dużo a potrzebuje więcej godzin bo na przykład utrzymuje chate, no to jest raczej korzystne
nie sugeruj się sytuacją w Polsce bo tu jest zupełnie inaczej

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

antoniZ pisze:Żaba, czy możesz zerknąć na rzeźnika.
Trafne określenie dla tego indeksu. Masakra dla szorciarzy. Wódz soników ma pewnie z 4000 pips w plecy ale to jego zmartwienie.
Ja przeżywam deja vu z poprzedniego piątku. Znowu podjarka.
Właśnie konsumuję zarobione na rzeźniku promile :)
Wlazłbym w S ale w "chmurach" widać SL stojące około 157.8 a targety longów w okolicy 158.
Sądzisz że tam dociągną ?
Ja to widzę tak z perspektywy H4, do tego na m30 dywergencja... ale nie wchodzę obecnie w to bo biją po kolei wszystkie opory na jenach wiec nie będę kombinował na koniec tak udanego tygodnia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
kashper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kashper »

AUDJPY
Albo wybiliśmy się górą z zielonego trójkąta, albo wybijemy się dołem z żółtego. Obecnie szanse oceniam na 50%. :|
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

pr7emo pisze:
Nowy123 pisze:

chcesz powiedzieć że wcześniej nigdy nie ściemniali, a teraz robią to w sposób wyrafinowany???
wiem że kombinują z ilością godzin?? i czemu to źle?
według mnie efektywne, jak ktoś zarabia dużo a potrzebuje więcej godzin bo na przykład utrzymuje chate, no to jest raczej korzystne
nie sugeruj się sytuacją w Polsce bo tu jest zupełnie inaczej

podawalem linka nie tak jest jak piszesz co do ilosci godzin pracy

plus slaba placa i praca chodzi o stanowiskA ostanio to ladnie analaw CNBC w czoraj przaedstawil :)

-- Dodano: pt 10-05-2013, 13:52 --
atlanticos pisze:
antoniZ pisze:Żaba, czy możesz zerknąć na rzeźnika.
Trafne określenie dla tego indeksu. Masakra dla szorciarzy. Wódz soników ma pewnie z 4000 pips w plecy ale to jego zmartwienie.
Ja przeżywam deja vu z poprzedniego piątku. Znowu podjarka.
Właśnie konsumuję zarobione na rzeźniku promile :)
Wlazłbym w S ale w "chmurach" widać SL stojące około 157.8 a targety longów w okolicy 158.
Sądzisz że tam dociągną ?
Ja to widzę tak z perspektywy H4, do tego na m30 dywergencja... ale nie wchodzę obecnie w to bo biją po kolei wszystkie opory na jenach wiec nie będę kombinował na koniec tak udanego tygodnia
zobaczymy jak skoncza dzis :) i szykuje sie na S jak by zrobili ladna LUKE w niedziele:) na JPY

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

no ceny mają jak w PL, a zarabiają więcej, oglądałem ostatnio taki magazyn lata 80-te National Geographic i pokazywali jak dzieciaki miały po 7 dolców na h pracy
jesteśmy ere za murzynami, nie obrażając nikogo w stosunku do płac za oceanem

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

pr7emo pisze:no ceny mają jak w PL, a zarabiają więcej, oglądałem ostatnio taki magazyn lata 80-te National Geographic i pokazywali jak dzieciaki miały po 7 dolców na h pracy
jesteśmy ere za murzynami, nie obrażając nikogo w stosunku do płac za oceanem
PL to DZIKI KRAJ :)

Zablokowany