One Click

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: One Click

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

Jest jakiś błąd w zakładce strategie ??
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

obikane
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: obikane »

Tez mam ten problem - jest blad Error send invalid stops: przestawialem opcje auto digit , profit na rozne sposoby i nic to nie dalo

Awatar użytkownika
MarkoS
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MarkoS »

One Click Trader AUDUSD .arm,M5;Error send invalid stops

-- Dodano: 10 maja 2013, 11:30 --

Jeszcze próba na demo nie chciał się otworzyć - zawiesił się - zresetowałem platformę po otwarciu pozycja była otwarta

-- Dodano: 10 maja 2013, 11:33 --

2013.05.10 12:27:13 One Click Trader AUDUSD.arm,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Proszę zaktualizować OCT , problem powinien zniknąć , coś skopali z MT4 i teraz się cza dostosować do tego :(
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Awatar użytkownika
MarkoS
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MarkoS »

Pobrałem i zainstalowałem ze strony Armady a i tak po odpaleniu wyskakuje okienko aby pobrać program OCT.

-- Dodano: 10 maja 2013, 11:47 --

Jak sprawdzić czy to jest najnowsza wersja ?

-- Dodano: 10 maja 2013, 11:54 --

Odinstalowałem OCT z platformy,pobrałem jeszcze raz z Armady i nadal wyskakuje komunikat ,że jest nowa wersja do pobrania na stronie Armady - błędne koło.

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

oct coś nie halo, mam wszystko najnowsze mt4+oct z forex service, i jak mam oczekujące zlecenie to jak przesuwam na inny poziom to "chwyta" zieloną linie a nie żółtą od OCT, i nie da się zmienić visual poziomów, trzeba ręcznie wpisywać

cofam teraz działa
raz się uda raz nie :x

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Na wykresie z odpalonym OTC MINI (konto real) przy zmianie interwału automatycznie otwiera mi się nowe zlecenie. To chyba nie jest normalne :!: :idea: :!:

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nie nie jest normalne . MetaQuest namieszał bardzo . Chociaż pewnie niektórych ta informacja ucieszy że za pomocą EA u brokerów ECN/STP można składać zlecenia odrazu z ustawionym TP i SL . Co mnie np dziwi jak to możliwe :)
Ale wracając do OCT mini funkcja która sprawdzała rodzaj brokera była oparta o składanie zlecenia po nieaktualnej cenie z ustawionym SL i mniała na celu po błedzie ustalić czy jest to broker ECN czy MM. Teraz należy ręcznie ustawić zmienna podczas uruchamiania EA ecn.stp. poprawiona wersja jest już do ściągnięcia.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

mam taką prośbę o udogodnienie, jak próbuje utworzyć oczekujące i w pending wpisuję we formularzu "price" cenę to oct ją zapisuje w pamięci, ok
natomiast jak chcę utworzyć nową cenę na podstawie danej zapisanej w tej pamięci i w tym celu posługuję się "mikro" przyciskiem up and down bądź na klawiaturze up and down bądź scrollem myszki to wartość jest zmieniana z dokładnością 5 miejsc po przecinku, czy da się to zrobić aby tylko 4-ta liczba po przecinku zmieniała wartość?

ODPOWIEDZ