One Click
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Re: One Click
Tez mam ten problem - jest blad Error send invalid stops: przestawialem opcje auto digit , profit na rozne sposoby i nic to nie dalo
One Click Trader AUDUSD .arm,M5;Error send invalid stops
-- Dodano: 10 maja 2013, 11:30 --
Jeszcze próba na demo nie chciał się otworzyć - zawiesił się - zresetowałem platformę po otwarciu pozycja była otwarta
-- Dodano: 10 maja 2013, 11:33 --
2013.05.10 12:27:13 One Click Trader AUDUSD.arm,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...
-- Dodano: 10 maja 2013, 11:30 --
Jeszcze próba na demo nie chciał się otworzyć - zawiesił się - zresetowałem platformę po otwarciu pozycja była otwarta
-- Dodano: 10 maja 2013, 11:33 --
2013.05.10 12:27:13 One Click Trader AUDUSD.arm,M5: Error launching One Click Trader. Retrying...
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Proszę zaktualizować OCT , problem powinien zniknąć , coś skopali z MT4 i teraz się cza dostosować do tego 

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Pobrałem i zainstalowałem ze strony Armady a i tak po odpaleniu wyskakuje okienko aby pobrać program OCT.
-- Dodano: 10 maja 2013, 11:47 --
Jak sprawdzić czy to jest najnowsza wersja ?
-- Dodano: 10 maja 2013, 11:54 --
Odinstalowałem OCT z platformy,pobrałem jeszcze raz z Armady i nadal wyskakuje komunikat ,że jest nowa wersja do pobrania na stronie Armady - błędne koło.
-- Dodano: 10 maja 2013, 11:47 --
Jak sprawdzić czy to jest najnowsza wersja ?
-- Dodano: 10 maja 2013, 11:54 --
Odinstalowałem OCT z platformy,pobrałem jeszcze raz z Armady i nadal wyskakuje komunikat ,że jest nowa wersja do pobrania na stronie Armady - błędne koło.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
oct coś nie halo, mam wszystko najnowsze mt4+oct z forex service, i jak mam oczekujące zlecenie to jak przesuwam na inny poziom to "chwyta" zieloną linie a nie żółtą od OCT, i nie da się zmienić visual poziomów, trzeba ręcznie wpisywać
cofam teraz działa
raz się uda raz nie
cofam teraz działa
raz się uda raz nie

Na wykresie z odpalonym OTC MINI (konto real) przy zmianie interwału automatycznie otwiera mi się nowe zlecenie. To chyba nie jest normalne

- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Nie nie jest normalne . MetaQuest namieszał bardzo . Chociaż pewnie niektórych ta informacja ucieszy że za pomocą EA u brokerów ECN/STP można składać zlecenia odrazu z ustawionym TP i SL . Co mnie np dziwi jak to możliwe
Ale wracając do OCT mini funkcja która sprawdzała rodzaj brokera była oparta o składanie zlecenia po nieaktualnej cenie z ustawionym SL i mniała na celu po błedzie ustalić czy jest to broker ECN czy MM. Teraz należy ręcznie ustawić zmienna podczas uruchamiania EA ecn.stp. poprawiona wersja jest już do ściągnięcia.

Ale wracając do OCT mini funkcja która sprawdzała rodzaj brokera była oparta o składanie zlecenia po nieaktualnej cenie z ustawionym SL i mniała na celu po błedzie ustalić czy jest to broker ECN czy MM. Teraz należy ręcznie ustawić zmienna podczas uruchamiania EA ecn.stp. poprawiona wersja jest już do ściągnięcia.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
mam taką prośbę o udogodnienie, jak próbuje utworzyć oczekujące i w pending wpisuję we formularzu "price" cenę to oct ją zapisuje w pamięci, ok
natomiast jak chcę utworzyć nową cenę na podstawie danej zapisanej w tej pamięci i w tym celu posługuję się "mikro" przyciskiem up and down bądź na klawiaturze up and down bądź scrollem myszki to wartość jest zmieniana z dokładnością 5 miejsc po przecinku, czy da się to zrobić aby tylko 4-ta liczba po przecinku zmieniała wartość?
natomiast jak chcę utworzyć nową cenę na podstawie danej zapisanej w tej pamięci i w tym celu posługuję się "mikro" przyciskiem up and down bądź na klawiaturze up and down bądź scrollem myszki to wartość jest zmieniana z dokładnością 5 miejsc po przecinku, czy da się to zrobić aby tylko 4-ta liczba po przecinku zmieniała wartość?