Oczywiscie... tylko ze raczej reakcja rynku na fundamenty... Wykres sam sie nie kreuje.FxTag pisze:Czy ktoś oprócz kresek interesuje się fundamentami? Jeśli nie to only scalping
Pozdrawiam

Oczywiscie... tylko ze raczej reakcja rynku na fundamenty... Wykres sam sie nie kreuje.FxTag pisze:Czy ktoś oprócz kresek interesuje się fundamentami? Jeśli nie to only scalping
Pozdrawiam
no to jesteśmy w jednej ekipie ja też sprzedaję AU i NU i to są pary a nie jakiś lamerski edekZielonaMgielka pisze:Zgadza sie. Cierpliwosc w oczekiwaniu na wejscie... nie w trzymaniu glebokich DD.Nowy123 pisze: cieprliwosc zawsze poplaca na FX
Ja aktualnie sprzedaje AU i NU.
Po ile masz te shorty na S&P Nowy?
naniazej 1598 najwyzej 1633 teraz jestem na 0ZielonaMgielka pisze:Zgadza sie. Cierpliwosc w oczekiwaniu na wejscie... nie w trzymaniu glebokich DD.Nowy123 pisze: cieprliwosc zawsze poplaca na FX
Ja aktualnie sprzedaje AU i NU.
Po ile masz te shorty na S&P Nowy?
Jasne że nie. Powiedziałbym na przekór wszystkim analitykom technicznym, żeby po publikacji makro pokazali dokąd spadnie/wzrośnie dana waluta/instrument.ZielonaMgielka pisze:Oczywiscie. Wykres sam sie nie kreuje.FxTag pisze:Czy ktoś oprócz kresek interesuje się fundamentami? Jeśli nie to only scalping
Pozdrawiam
Wstrzymałbym się do BenaMasterFx pisze:Hehehe nawet nie wiecie jaką mam rozrywkę czasem Was czytając. A to wojny, przepychanki a teraz jeszczebo wykres zapierd... na południe aż się kurzy
![]()
Podsyłałem Wam link do analizy EUR/USD wraz z dokładnym opisem co gdzie robić, Ciekawe czy ktoryś z Was skorzystał?
Wątpię, bo kreski na waszych wykresach sugerowały co innego.![]()
Dla przypomnienia:
http://forex-nawigator.biz/forum/sd-tra ... ml#p582032
PS: jeśli ktoś w tej chwili sprzedaje AU radzę się zastanowić, a przynajmniej zachować czujność. Popyt strefa zaliczona...