kashper pisze:No no. Rokujący portfel
DayTrading: Czwartek 9.05.2013
Re: DayTrading: Czwartek 9.05.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
- magura2004
- Pasjonat
- roberttheus
- Maniak
nie lubię tylu pozycji wolę hedge jestem jak fundusz hedgingowy od czasu do czasu wypłacam sobie dewidendę ale tylko gdy odchylenie od otwarcia jest na tyle duże że mi na minus nie zamknie zyskownej pozycji no i sygnał musi być potwierdzony przez zamkniętą świeczkę i formację harmonicznąkashper pisze:kashper pisze:No no. Rokujący portfel
windsurfing na falach trendu
Aaaa byłbym zapomniał, wczoraj z łaski swojej wstawiłem wykres na DT odnośnie USD/CAD. Pytanie: ktoś skorzystał?
pewnie nie
a 70 pipsów do wyjęcia dzis było z palcem w nosie.
O EUR/AUD chyba też coś pisałem i też zrobił coś około 80 pips, hmm.
SEEYAA
pewnie nie

SEEYAA

Z łaski swojej? To żart?MasterFx pisze:Aaaa byłbym zapomniał, wczoraj z łaski swojej wstawiłem wykres na DT odnośnie USD/CAD. Pytanie: ktoś skorzystał?
pewnie niea 70 pipsów do wyjęcia dzis było z palcem w nosie.
SEEYAA
MOODY'S DOWNGRADES RATINGS OF CITY OF CHICAGO (IL). There goes their First Amendment
to nowa figura Tadź Mahalmagura2004 pisze:https://www.tradingview.com/v/PTrGNaLL/

FxTag pisze:Z łaski swojej? To żart?MasterFx pisze:Aaaa byłbym zapomniał, wczoraj z łaski swojej wstawiłem wykres na DT odnośnie USD/CAD. Pytanie: ktoś skorzystał?
SEEYAA
Bynajmniej. Powiem Wam tak, mieliście tu kilku gości co wstawiało m/w celne analizy to ich zżarliście krytyką. Tzn oni zaczeli Was krytykować za głupie analizy i dalej chyba nie musze tłumaczyć. Jeden człek nie poradzi całej bandzie. I sobie poszli... Jak sobi poszli to zostały tylko kresli i oscylatory

A mi sie tu w dzień postować nie chce.
Masz bardzo łatwe zadanie. Jesteś traderem profesjonalistą. wybaczę błąd. ale to i sprawdzian przed innymi. WSZEDŁEM W es-kę USD/JPY po cenie 99.82 z myślą że setka (nie wiem czy o tym wiesz, to świętość) Po przebiciu setki wziąłem drugą po100.63. Co z tym począć?FxTag pisze:Z łaski swojej? To żart?MasterFx pisze:Aaaa byłbym zapomniał, wczoraj z łaski swojej wstawiłem wykres na DT odnośnie USD/CAD. Pytanie: ktoś skorzystał?
SEEYAA
MasterFx pisze:
Bynajmniej. Powiem Wam tak, mieliście tu kilku gości co wstawiało m/w celne analizy to ich zżarliście krytyką. Tzn oni zaczeli Was krytykować za głupie analizy i dalej chyba nie musze tłumaczyć. Jeden człek nie poradzi całej bandzie. I sobie poszli... Jak sobi poszli to zostały tylko kresli i oscylatory![]()
A mi sie tu w dzień postować nie chce.
mam nadzieje ze Ty nie zrezygnujesz rownie szybko