DayTrading: Czwartek 9.05.2013
Re: DayTrading: Czwartek 9.05.2013
@Richard, wyluzuj, wykresy się nie sprawdziły ale wszyscy na forum wiemy że masz jaja.
Czasami i żaba się myli więc wtedy pojedziesz po nim albo po mnie jak po burej s...e.
Cierpliwości...
Czasami i żaba się myli więc wtedy pojedziesz po nim albo po mnie jak po burej s...e.
Cierpliwości...
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
- atlanticos
- Maniak
przesadzasz... jak dla mnie kashper jest spoko gosc... wiecej takichantoniZ pisze:Dziwne, ataki są na żabę a nie na kashpera który wkleił wykres "jak oszukać polandię grając z londka".
Zastanawcie się kto jest waszym "wrogiem", żaba który podpowiada i doradza czy chłopcy z londka którzy chcą nas ograć z kasy?
Teraz będzie odbicie na EU więc popatrzmy gdzie dotrze ...

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- zastapmnie
- Pasjonat
jak widzicie Edka? jakaś korekta tych spadków będzie dzisiaj, czy dopiero jutro?
jak nie skończą w okolicach 1.3120-30, to ciężko widzę dalsze wzrosty; a już zwłaszcza, gdy przebiją dołek z okolic 1,3050 na h4
jak nie skończą w okolicach 1.3120-30, to ciężko widzę dalsze wzrosty; a już zwłaszcza, gdy przebiją dołek z okolic 1,3050 na h4
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Nie chodzi o kasę, tylko o zgrywanie zawodowca, przez co jego analizy zieloni biorą za poprawne.Bemowo pisze:Odpowiedzialność, a czy Atlanticos bierze z tego kasę?
Robi to dla dobra wspólnego!!!!!!!!!!
Odnowiłem L na kablu.
- richard.cali
- Pasjonat
Niech wkleja Kermit wykresy to przecież jego hobby aby pomagać innym...bo mnie się wydaje że postowanie co 5 minut nie jest do końca normalne, osobiście fajnie jest poczytać wpisy innych użytkowników też, tylko jak je znaleźć, jeśli ciągle widzi się Avatar Kermita, osobiście życzę mu wielu sukcesówantoniZ pisze:@Richard, wyluzuj, wykresy się nie sprawdziły ale wszyscy na forum wiemy że masz jaja.
Cierpliwości...
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

- zastapmnie
- Pasjonat
a na DAX-ie 12 dwunasty dzień zwyżek... jak to uśredniać?
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Żaba, możesz mieć rację, poczekam na nastepny wykres kashpera i zobaczę czy nie wali mnie w konia mówiąc obrazowo.
Poczekamy, zobaczymy co nasz makler z londka wypoci...
Edit: Żaba wklejaj jakieś wykresy. Wiadomo obrazek zastepuję tysiąc słow. Przychulam się do prośby Richarda. Sam coś zapodam...
http://www.mql5.com/en/charts/257583/eu ... de-brokers
Co nie znaczy że 1.3070 nie osiągną.
Poczekamy, zobaczymy co nasz makler z londka wypoci...
Edit: Żaba wklejaj jakieś wykresy. Wiadomo obrazek zastepuję tysiąc słow. Przychulam się do prośby Richarda. Sam coś zapodam...
http://www.mql5.com/en/charts/257583/eu ... de-brokers
Co nie znaczy że 1.3070 nie osiągną.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2013, 16:54 przez antoniZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
Z analiz, zarówno złych jak i dobrych, można wyciągnąć wnioski i coś wnoszą do dyskusji tutaj.
Natomiast teksty typu "Odnowiłem L na kablu." nie wnoszą zupełnie nic i proponuję je sobie podarować
Natomiast teksty typu "Odnowiłem L na kablu." nie wnoszą zupełnie nic i proponuję je sobie podarować
- atlanticos
- Maniak
Tak na zakończenie dyskusji która do niczego nie prowadzi... Analizy mają to do siebie że ich wartość weryfikuje rynek, a broni skuteczność... Ja nie muszę ich bronic dodatkowo... W końcu jestem tylko amatorem... Wielu pipsów Ci życzęunitra pisze: Dodatkowo Twoje analizy nie przedstawiają żadnej wartości, i współczuje tym, którzy biorą z Ciebie przykład
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
unitra pisze:Nie chodzi o kasę, tylko o zgrywanie zawodowca, przez co jego analizy zieloni biorą za poprawne.Bemowo pisze:Odpowiedzialność, a czy Atlanticos bierze z tego kasę?
Robi to dla dobra wspólnego!!!!!!!!!!
Odnowiłem L na kablu.
A nie sadzisz ze kazdy ma swoj rozum i to nim ma sie kierowac, analizy innych maja byc pomoca a nie nakazem gry pod ich wizje