DayTrading: Czwartek 9.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 09 maja 2013, 23:34

Wzrost
24
47%
Bez zmian
2
4%
Spadek
25
49%

Liczba głosów: 51

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 9.05.2013

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

klimokrates pisze:Żeby daleko nie szukać:

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p582418

Słuchaj atlanticos każdy się myli nawet Ty, każdy ma inne zdanie ale to nie powód by kogoś obrażać lub mówić, że ma małą fujarę, kompleksy itp.
ale dokłądnie tak było z kablem i powiem Ci wiecej - 80% forum o tym wie bo pisałem nawet gdzie wylaczylem ze strata ta pozycje...jak pisałem ja nie ukrywam swoich pozycji...stratnych rowniez...a co do obrażania to nie ja zaatakowalem pierwszy... Zeuss atakował wiec odpowiedzialem...tyle w temacie... :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Deejay24h
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Deejay24h »

atlanticos oczywiście nie jest nieomylny ale... no właśnie ale bardzo często ma racje . :564:

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

emlem pisze:
unitra pisze:
antoniZ pisze:Żaba dostarcza tu cennych analiz i nie molestujmy Go o wyniki real.
Nie chce być jego adwokatem, sam chętnie zacznę kopiować jego wejścia jak udostępni na myfxbook ale to pokusa której należy się oprzeć i samemu walczyć o lepsze depo na forexie.
Ale co ma jedno do drugiego? W MyFxBook można ukryć aktywne transakcje.

-- Dodano: czw 09-05-2013, 16:02 --

Tak na marginesie, obstawiam, że kabel przebije dzisiaj/jutro 1.56000.
Odnośnie kabla, ktoś może potwierdzić?
Po dzisiejszym ruchu kierunek jest jeden - południe, czekać na korekty i otwierać S

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

unitra pisze:@atlanticos

nie jesteś wiarygodny tak jak i żadna inna osoba, dopóki nie pokaże statementu.
przeczytaj to co napisałeś jeszcze raz na spokojnie... Czy widziałeś żeby ktos przedstawiając analizę pokazywał swoje trejdy? Żartujesz, prawda? Jak w TV podaja Ci analize to wyswietla sie statement na ekranie... Nie musze byc w Twoich oczach wiarygodny...Napisalem wczesniej...robie to bo to moje hobby i sprawia mi radosc, daje satysfakcje... Nic wiecej sie w tej kwestii nie zmieni...Wielu pipsów :564:

antoniZ
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: antoniZ »

Dziwne, ataki są na żabę a nie na kashpera który wkleił wykres "jak oszukać polandię grając z londka".
Zastanawcie się kto jest waszym "wrogiem", żaba który podpowiada i doradza czy chłopcy z londka którzy chcą nas ograć z kasy?
Teraz będzie odbicie na EU więc popatrzmy gdzie dotrze ...
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Bemowo pisze: Po dzisiejszym ruchu kierunek jest jeden - południe, czekać na korekty i otwierać S
pozostaje mi sie pod tym podpisac... dolna banda bedzie kluczowa...

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

Ja tylko mam nadzieje, że teraz nikt doświadczony nie wpisze na tym wątku jakiejkolwiek analizy (jak kiedyś), bo po co? Kermit wykończy wszystkich, tylko jeszcze o tym nie wie...albo robi to specjalnie mając z tego niezły ubaw.

Jakbyś mógł Kermicie wlejać co robić, bo po przeczytaniu widzę, iż wielu w tym momencie od Ciebie tego wygaga, co teraz?
Ostatnio zmieniony 09 maja 2013, 16:42 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

unitra

Nieprzeczytany post autor: unitra »

atlanticos pisze:Czy widziałeś żeby ktos przedstawiając analizę pokazywał swoje trejdy? Żartujesz, prawda?
Może w Twoim środowisku to jest żart, ale w moim każdy poważny człowiek pokazuje statystyki.
atlanticos pisze:Jak w TV podaja Ci analize to wyswietla sie statement na ekranie...
Nie wiem jak Ty, ale ja analiz w TV nie oglądam, no chyba jeśli nie ma innego programu rozrywkowego w tym czasie.
atlanticos pisze:e musze byc w Twoich oczach wiarygodny...Napisalem wczesniej...robie to bo to moje hobby i sprawia mi radosc, daje satysfakcje...
Oczywiście, że nie musisz. W tej chwili wyglądasz na amatora, którego pycha urosła jak balon w stratosferze. Dodatkowo Twoje analizy nie przedstawiają żadnej wartości, i współczuje tym, którzy biorą z Ciebie przykład. Dawno temu na pewnym forum było też dwóch takich, co brylowali i niestety uczyłem się od nich. Wiele miesięcy i pieniędzy musiałem stracić, żeby zrozumieć swój błąd.

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

[quote="unitra"]@atlanticos

Oczywiście, że nie przymus, ale zauważ, że z Twoich analiz korzystają kompletnie zieloni ludzie, mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z odpowiedzialności, jaka jest na Twoich barkach?

Odpowiedzialność, a czy Atlanticos bierze z tego kasę?

Robi to dla dobra wspólnego!!!!!!!!!!

i chwała mu za to, nawet jeżeli mam odmienne zdanie, jego analiza zwraca uwagę na to, czego ja nie zawsze widzę.

Skończcie pieprzyć i do roboty chłopy

Awatar użytkownika
jen-yy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jen-yy »

Dajcie już spokój Żabie.
Można go słuchać albo nie. - Nie ma obowiązku.
Ja jego analizy mocno rozważam bo widzę ich skuteczność.
Ale decyzję podejmuje sam. I tak ma być

Wielu pipek życzę. :564:
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"

Zablokowany