ale dokłądnie tak było z kablem i powiem Ci wiecej - 80% forum o tym wie bo pisałem nawet gdzie wylaczylem ze strata ta pozycje...jak pisałem ja nie ukrywam swoich pozycji...stratnych rowniez...a co do obrażania to nie ja zaatakowalem pierwszy... Zeuss atakował wiec odpowiedzialem...tyle w temacie...klimokrates pisze:Żeby daleko nie szukać:
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p582418
Słuchaj atlanticos każdy się myli nawet Ty, każdy ma inne zdanie ale to nie powód by kogoś obrażać lub mówić, że ma małą fujarę, kompleksy itp.
DayTrading: Czwartek 9.05.2013
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 9.05.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
atlanticos oczywiście nie jest nieomylny ale... no właśnie ale bardzo często ma racje . 
-
Bemowo
Po dzisiejszym ruchu kierunek jest jeden - południe, czekać na korekty i otwierać Semlem pisze:Odnośnie kabla, ktoś może potwierdzić?unitra pisze:Ale co ma jedno do drugiego? W MyFxBook można ukryć aktywne transakcje.antoniZ pisze:Żaba dostarcza tu cennych analiz i nie molestujmy Go o wyniki real.
Nie chce być jego adwokatem, sam chętnie zacznę kopiować jego wejścia jak udostępni na myfxbook ale to pokusa której należy się oprzeć i samemu walczyć o lepsze depo na forexie.
-- Dodano: czw 09-05-2013, 16:02 --
Tak na marginesie, obstawiam, że kabel przebije dzisiaj/jutro 1.56000.
- atlanticos
- Maniak

przeczytaj to co napisałeś jeszcze raz na spokojnie... Czy widziałeś żeby ktos przedstawiając analizę pokazywał swoje trejdy? Żartujesz, prawda? Jak w TV podaja Ci analize to wyswietla sie statement na ekranie... Nie musze byc w Twoich oczach wiarygodny...Napisalem wczesniej...robie to bo to moje hobby i sprawia mi radosc, daje satysfakcje... Nic wiecej sie w tej kwestii nie zmieni...Wielu pipsówunitra pisze:@atlanticos
nie jesteś wiarygodny tak jak i żadna inna osoba, dopóki nie pokaże statementu.
Dziwne, ataki są na żabę a nie na kashpera który wkleił wykres "jak oszukać polandię grając z londka".
Zastanawcie się kto jest waszym "wrogiem", żaba który podpowiada i doradza czy chłopcy z londka którzy chcą nas ograć z kasy?
Teraz będzie odbicie na EU więc popatrzmy gdzie dotrze ...
Zastanawcie się kto jest waszym "wrogiem", żaba który podpowiada i doradza czy chłopcy z londka którzy chcą nas ograć z kasy?
Teraz będzie odbicie na EU więc popatrzmy gdzie dotrze ...
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
- atlanticos
- Maniak

pozostaje mi sie pod tym podpisac... dolna banda bedzie kluczowa...Bemowo pisze: Po dzisiejszym ruchu kierunek jest jeden - południe, czekać na korekty i otwierać S
- richard.cali
- Pasjonat

Ja tylko mam nadzieje, że teraz nikt doświadczony nie wpisze na tym wątku jakiejkolwiek analizy (jak kiedyś), bo po co? Kermit wykończy wszystkich, tylko jeszcze o tym nie wie...albo robi to specjalnie mając z tego niezły ubaw.
Jakbyś mógł Kermicie wlejać co robić, bo po przeczytaniu widzę, iż wielu w tym momencie od Ciebie tego wygaga, co teraz?
Jakbyś mógł Kermicie wlejać co robić, bo po przeczytaniu widzę, iż wielu w tym momencie od Ciebie tego wygaga, co teraz?
Ostatnio zmieniony 09 maja 2013, 16:42 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
-
unitra
Może w Twoim środowisku to jest żart, ale w moim każdy poważny człowiek pokazuje statystyki.atlanticos pisze:Czy widziałeś żeby ktos przedstawiając analizę pokazywał swoje trejdy? Żartujesz, prawda?
Nie wiem jak Ty, ale ja analiz w TV nie oglądam, no chyba jeśli nie ma innego programu rozrywkowego w tym czasie.atlanticos pisze:Jak w TV podaja Ci analize to wyswietla sie statement na ekranie...
Oczywiście, że nie musisz. W tej chwili wyglądasz na amatora, którego pycha urosła jak balon w stratosferze. Dodatkowo Twoje analizy nie przedstawiają żadnej wartości, i współczuje tym, którzy biorą z Ciebie przykład. Dawno temu na pewnym forum było też dwóch takich, co brylowali i niestety uczyłem się od nich. Wiele miesięcy i pieniędzy musiałem stracić, żeby zrozumieć swój błąd.atlanticos pisze:e musze byc w Twoich oczach wiarygodny...Napisalem wczesniej...robie to bo to moje hobby i sprawia mi radosc, daje satysfakcje...
-
Bemowo
[quote="unitra"]@atlanticos
Oczywiście, że nie przymus, ale zauważ, że z Twoich analiz korzystają kompletnie zieloni ludzie, mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z odpowiedzialności, jaka jest na Twoich barkach?
Odpowiedzialność, a czy Atlanticos bierze z tego kasę?
Robi to dla dobra wspólnego!!!!!!!!!!
i chwała mu za to, nawet jeżeli mam odmienne zdanie, jego analiza zwraca uwagę na to, czego ja nie zawsze widzę.
Skończcie pieprzyć i do roboty chłopy
Oczywiście, że nie przymus, ale zauważ, że z Twoich analiz korzystają kompletnie zieloni ludzie, mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z odpowiedzialności, jaka jest na Twoich barkach?
Odpowiedzialność, a czy Atlanticos bierze z tego kasę?
Robi to dla dobra wspólnego!!!!!!!!!!
i chwała mu za to, nawet jeżeli mam odmienne zdanie, jego analiza zwraca uwagę na to, czego ja nie zawsze widzę.
Skończcie pieprzyć i do roboty chłopy
Dajcie już spokój Żabie.
Można go słuchać albo nie. - Nie ma obowiązku.
Ja jego analizy mocno rozważam bo widzę ich skuteczność.
Ale decyzję podejmuje sam. I tak ma być
Wielu pipek życzę.
Można go słuchać albo nie. - Nie ma obowiązku.
Ja jego analizy mocno rozważam bo widzę ich skuteczność.
Ale decyzję podejmuje sam. I tak ma być
Wielu pipek życzę.
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"