DayTrading: Czwartek 9.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 09 maja 2013, 23:34

Wzrost
24
47%
Bez zmian
2
4%
Spadek
25
49%

Liczba głosów: 51

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 9.05.2013

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

richard.cali pisze:Kermit tu nie chodzi o to kto ma rację, twoje S na 1.3140 zarobiło ale najpierw poszło na 1.3190+...naprawde nie ma czasu aby wklejać każdej swojej pozycji na forum...ale powiem ci jedno...
jeśli masz więcej jak 18 lat to masz problemy psychiczne pisząc tutaj co pięć minut, może na razie tego nie rozumiesz, to przyjdzie z czasem...
i nie traktuj wszystkich jako wrogów...bo tak to nie działa.
Rysiu... poszło na 3190 a po drodze dołożyłem na 3170 kolejne S o czym pisałem bo nie boje się ujawniać swoich pozycji w przeciwieństwie do Ciebie... Wbrew temu co sądzisz uważam Cie za cholernie inteligentnego gościa ale pewien chamski koleś z kompleksem boskości ryje Ci bańkę i robisz się taki głupi jak on... Zamiast podejśc normalnie do forum, wrzucić konkretna i dobra analizę z której każdy skorzysta to robisz sobie jaja, wkręcasz niedoświadczonych trejderów i błaznujesz... To że ktoś zarobi na Twojej analizie nie oznacza że Ty stracisz... jak tego nie rozumiesz to Twój problem... Mamy do tego inne podejście i tyle. Jak pisałem wcześniej bez dalszej polemiki bo do niczego nie prowadzi... I wielu pipsów Ci życzę
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

nimrod
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nimrod »

korekta na u/j e/j ???

antoniZ
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: antoniZ »

unitra pisze:Nie chcę być cynikiem, ale atlanticos - myślę, że skoro tak brylujesz na forum i masz "za często rację", to może uwiarygodnisz się i aktywujesz MyFxBook'a? Sam jestem ciekawy, jak swoje analizy wprowadzasz w życie od strony statystycznej.

Pamiętaj, że euforia to objaw amatorszczyzny, ale tym nie mniej gratuluje udanych analiz :)
Żaba nigdy tego nie rób i nie słuchaj tego typu rad. Nigdy.
Żaba dostarcza tu cennych analiz i nie molestujmy Go o wyniki real.
Nie chce być jego adwokatem, sam chętnie zacznę kopiować jego wejścia jak udostępni na myfxbook ale to pokusa której należy się oprzeć i samemu walczyć o lepsze depo na forexie.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.

Awatar użytkownika
kashper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kashper »

atlanticos pisze:
richard.cali pisze:To że ktoś zarobi na Twojej analizie nie oznacza że Ty stracisz
Dokładnie. Banki wtedy mają większą konkurencję. Jeśli ktoś myśli, że my gramy między sobą, albo z brokerami, to na prawdę się grubo myli. Jak kupuję 50 czy 100mln eur za $, to raczej mało mnie obchodzi, czy taki Kowalski z drugim Kowalskim grają przeciwko mnie kwotami rzędu 1mln€. Bardziej interesuje mnie, jako bank, czy inny duży operator/animator nie rzuci przeciwko mnie 500mln.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2013, 15:57 przez kashper, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

Kermit życzę Ci tak...nawet

Obrazek
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

unitra

Nieprzeczytany post autor: unitra »

antoniZ pisze:Żaba dostarcza tu cennych analiz i nie molestujmy Go o wyniki real.
Nie chce być jego adwokatem, sam chętnie zacznę kopiować jego wejścia jak udostępni na myfxbook ale to pokusa której należy się oprzeć i samemu walczyć o lepsze depo na forexie.
Ale co ma jedno do drugiego? W MyFxBook można ukryć aktywne transakcje.

-- Dodano: czw 09-05-2013, 16:02 --

Tak na marginesie, obstawiam, że kabel przebije dzisiaj/jutro 1.56000.

Awatar użytkownika
emlem
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: emlem »

unitra pisze:
antoniZ pisze:Żaba dostarcza tu cennych analiz i nie molestujmy Go o wyniki real.
Ale co ma jedno do drugiego? W MyFxBook można ukryć aktywne transakcje.

-- Dodano: czw 09-05-2013, 16:02 --

Tak na marginesie, obstawiam, że kabel przebije dzisiaj/jutro 1.56000.
Odnośnie kabla, ktoś może potwierdzić?
Dla trejdera najważniejsze są dwie rzeczy: jedna i druga!

dywergent
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dywergent »

dobra robota atlanticos

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

unitra pisze: może uwiarygodnisz się i aktywujesz MyFxBook'a
Nie widzę takiej potrzeby. Jakie znaczenie ma to kiedy wchodzę na rynek i kiedy z niego wychodzę?
Każde wejście na rynek to indywidualna decyzja każdego. Ja tu służę analizą, pomocą. A dlaczego? Dlatego że jest tu sporo osób które zaczynają a sam wiem ile straciłem i jakie błędy popełniałem na początku. I niestety nie miałem możliwości skorzystać z rad kogoś kto się w tym odnalazł. Uczestniczyłem w wielu szkoleniach po których miałem coraz większy mętlik w głowie... A jak czytam forum to wiem dlaczego niedoświadczeni trejderze sie wykładają... bo nawet jak o coś zapytaja to 80% doświadczonych myśli tylko jak ich wkręcić lub olewa ich totalnie... MyFxBook nie bedzie napewno, ale analizy beda sie pojawiały bo to moje hobby, praca i cieszy mnie to każdego dnia jak na razie. Co będzie kiedyś nie wiem. Pozdrawiam :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

antoniZ
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: antoniZ »

@kashper
"Jeśli ktoś myśli, że my gramy między sobą, albo z brokerami, to na prawdę się grubo myli. Jak kupuję 50 czy 100mln eur za $, to raczej mało mnie obchodzi, czy taki Kowalski z drugim Kowalskim grają przeciwko mnie kwotami rzędu 1mln€. "

Zadam głupie pytanie. Jesteś z londka i monitorujesz grupę grając przeciwko nam albo namawijąc nas do zajęcia pozycji które pozwolą Co zarobić ?
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.

Zablokowany