Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Skuti
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA

Nieprzeczytany post autor: Skuti »

ciekawa to jest reklama jaką sobie ktoś robi...

zastanówcie sie, czy jak by ktoś pomnożył konto dwudziesto pięcio krotnie w miesiąc to czy by sprzedawał sposób w jaki to zrobił za 157 złotych? :D ...czy chciało by się wam wogóle robić strone internetową reklamującą wasz system kosztujący 157 zł jak byście mieli możliwość zrobienia z tysiąca złotych aż 25 tysięcy w 30 dni? ...do tego konto na myfxbooku i jego historia : pozycja 0,2 lota a obok niej pozycja 300 lotów :D

takie systemy naciągają tylko naiwniaków którzy sobie myślą : a co mi tam półtorej stówki może akurat to działa... NIE DZIAŁA !

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

A jak by kosztowało 10000 zł, było by bardziej wiarygodne?
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

ADASKO2012
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ADASKO2012 »

mike_05 pisze:A jak by kosztowało 10000 zł, było by bardziej wiarygodne?
przynajmniej jakby ktos chcial sie takim systemem zarabiajacym podzielic za 10000 tys cena by byla adekwatna do rangi systemu
a za 157 zl w promocji to pewnie zloty graal
przypomina mi to inwestora fx,ktory ma wiekszy zapas gotowki i dlatego sprzedaje tak tanio

Skuti
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Skuti »

ja jeszcze dodam że jak bym miał taki system zarabiający 2500% miesięcznie za 10 tysięcy sprzedawać to założył bym jakieś oddzielne konto tylko pod ten sys i pokazał że faktycznie zarabia w okresie powiedzmy kilku miesięcy ...potem pojechał bym na Hawaje, klepał długonogie szczupłe i piękne mulatki po tyłeczkach i kase przez internet :D

Awatar użytkownika
kashper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kashper »

Z czasem po prostu gra na FX staje się tak nudna i monotonna, że lepiej oddać ten chlebek innym, z większymi siłami witalnymi, a samemu dać sobie, przynajmniej na jakiś czas, z tym spokój.
Przy okazji rozmowy o cenach. Dla mnie np. nie ma różnicy czy kupi to jedna osoba za 5000zł czy 25 osób za 200zł, gdzie to drugie jest bardziej prawdopodobne.
Pozdrawiam
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika

Awatar użytkownika
statik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: statik »

Większość "cudownych" systemów to raczej ściema, ale w celach rozrywkowych lubię czasem otworzyć ten wątek i poczytać te śmieszne aukcje :mrgreen: :mrgreen:
Ja osobiście nie korzystałem ani nie zamierzam korzystać ze szkoleń itp, po co płacić jak można samemu wypracować własną strategie.
Z drugiej strony jak ktoś nie ma czasu na siedzenie przed FX po kilka czy kilkanaście godzin dziennie to szuka szkoleń i systemów w sieci a jak jest to osoba początkująca to tym bardziej, i to chyba takie osoby są targetem.
Tutaj następny gość :lol:
http://www.gumtree.pl/cp-kursy-szkoleni ... -455416920
Niby daje gwarancje na rok, pytanie czy umowa którą proponuję jest skonstruowana w sposób czytelny i dający faktycznie prawo do gwarancji zwrotu kosztów.

Awatar użytkownika
kashper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kashper »

statik pisze:Większość "cudownych" systemów to raczej ściema, ale w celach rozrywkowych lubię czasem otworzyć ten wątek i poczytać te śmieszne aukcje :mrgreen: :mrgreen:
Ja osobiście nie korzystałem ani nie zamierzam korzystać ze szkoleń itp, po co płacić jak można samemu wypracować własną strategie.
Z drugiej strony jak ktoś nie ma czasu na siedzenie przed FX po kilka czy kilkanaście godzin dziennie to szuka szkoleń i systemów w sieci a jak jest to osoba początkująca to tym bardziej, i to chyba takie osoby są targetem.
Tutaj następny gość :lol:
http://www.gumtree.pl/cp-kursy-szkoleni ... -455416920
Niby daje gwarancje na rok, pytanie czy umowa którą proponuję jest skonstruowana w sposób czytelny i dający faktycznie prawo do gwarancji zwrotu kosztów.
Jak widzę ofertę w której ktoś jest z językiem polskim na bakier, to od razu wiem, że profesjonalizm jest na pewno ostatnim przymiotem takiej osoby. To tyle.
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika

Awatar użytkownika
personov
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: personov »

tomek3891 pisze:Przesyłam już teraz statement bo widzę że jest pełno ludzi którzy za wszelka cenę muszą udowodnić że jest inaczej niż inni mówią....jeśli uważasz już nie chce mi się pisać kto jak powiedział sorki ale szkoda czasu. Tak naprawdę jeśli niektórzy z was uważają że odpalenie EA w określonej porze dnia i wyłączanie go przed makro i innymi informacjami ze świata nie jest inwestowaniem robotem to ja czegoś tu nie jarze albo ktoś ma inny pogląd - nie komentuje. Powtarzam że inwestowanie za pomocą robota to nie jest puszczenie go samopas na cały dzień bo z góry wiadomo i to nawet laik wie że on raczej zysków nie przyniesie (czy on będzie kosztował 300zł czy 10 000zł ustawiony na 5 pisp tp i 40sl czy 30p i 5sl nie ma to znaczenia)....więc niech jeden z drugim mi nie gada iż puszczanie robota w określonych porach dniach jak teraz zyskuje to kiedyś się skończy zysk a będzie strata ...może tak ..umówmy się jak będę miał chociaż 1 stratę w tym miesiącu to przyznam wam racje...wyciągne wtedy statement od broka na potwierdzenie i będziemy mogli wtedy mówić że jest tak a nie inaczej. Tak czy inaczej uzyskanie narzędzia nie powoduje ze jesteśmy Panami świata nie oznacza że nie musimy myśleć - błąd musimy.
I gdzie są te statmenty ? Nie ma ?
Solą życia jest kasa.

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

personov pisze:
tomek3891 pisze:Przesyłam już teraz statement bo widzę że jest pełno ludzi którzy za wszelka cenę muszą udowodnić że jest inaczej niż inni mówią....jeśli uważasz już nie chce mi się pisać kto jak powiedział sorki ale szkoda czasu. Tak naprawdę jeśli niektórzy z was uważają że odpalenie EA w określonej porze dnia i wyłączanie go przed makro i innymi informacjami ze świata nie jest inwestowaniem robotem to ja czegoś tu nie jarze albo ktoś ma inny pogląd - nie komentuje. Powtarzam że inwestowanie za pomocą robota to nie jest puszczenie go samopas na cały dzień bo z góry wiadomo i to nawet laik wie że on raczej zysków nie przyniesie (czy on będzie kosztował 300zł czy 10 000zł ustawiony na 5 pisp tp i 40sl czy 30p i 5sl nie ma to znaczenia)....więc niech jeden z drugim mi nie gada iż puszczanie robota w określonych porach dniach jak teraz zyskuje to kiedyś się skończy zysk a będzie strata ...może tak ..umówmy się jak będę miał chociaż 1 stratę w tym miesiącu to przyznam wam racje...wyciągne wtedy statement od broka na potwierdzenie i będziemy mogli wtedy mówić że jest tak a nie inaczej. Tak czy inaczej uzyskanie narzędzia nie powoduje ze jesteśmy Panami świata nie oznacza że nie musimy myśleć - błąd musimy.
I gdzie są te statmenty ? Nie ma ?
Spokojnie jeszcze nie minął miesiąc. Ale mija 21 maja :)

ODPOWIEDZ