www.liteforex.org

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

Tak trochę zmieniając tema, ASTRA jakie parametry podjesz w ustawieniach EA?
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

tak jak pisałem na blogu, na forum dot. tego ea jest bardzo mało info po angielsku, z ea nie dostałem żadnego manuala :-(
zmieniłem tylko na 0,01 lota
usd/jpy m15

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Macie jakiś pomysł jak przetestować tego EA na danych z Alparii? Próbowałem po prostu przekopiować dane z Alparii do MT4 z kontem demo Liteforex ale... no niestety nie działa.

astra
Pasjonat
Pasjonat

gdzieś na forum czytałem o EA kopiującym zlecenia z jednego mt4 do drugiego, ale niestety nie pamiętam szczegółów.

Awatar użytkownika
profession
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: profession »

Pytalem juz róznych osób, rozważając założenie konta u tego brokera, zapytam i tutaj. Czy ktoś z Was korzysta z jego usług dłużej niż kilka dnia, i jakie ma wrażenia? Ew. czy wypłacał już :wink: ?? Pytam ponieważ google wypowiada sie o nim neagtywnie . . . i zastanawia mnie czy jest ktoś kto może sie podizelić swoim doświadczeniem na temat liteforex? pozdrawiam
Austryjacka Szkoła Ekonomii jest sednem.

astra
Pasjonat
Pasjonat

Pablo90 pisze:Macie jakiś pomysł jak przetestować tego EA na danych z Alparii
sorry, na początku nie bardzo załapałem o co Ci chodzi. Teoretycznie nie ma takiej możliwości, ale zawsze możesz wysłać mail-a do autorów na adres: eracash@yahoo.com i zapytać się ich o możliwość puszczenia EA u innego brokera. Pytać zawsze można... :-) Jak dostaniesz jakąś (jakąkolwiek) odpowiedz od nich to proszę o info, albo na forum, albo do mnie na PM.
profession pisze:Ew. czy wypłacał już
ja założyłem konto jakiś tydzień temu, w celach testu EA, więc wielkiego doświadczenia nie mam. Ale... nie założyłem konta tak na "pałę", wcześniej popytałem się, co znajomi traderzy myślą o tym brokerze. Okazało się, że kilku ludzi (z tego forum) miało/ma tam konto real i wypłacali bez problemów, dlatego ja też zdecydowałem się założyć u nich reala (zresztą wielkiego wyboru nie miałem). Ale... osobiście nie mogę nic rekomendować, ponieważ jeszcze nic nie wypłacałem, wiec... na pewno napisze w tym wątku jak przyjdzie czas na wypłatę zysków.

Dodano po 32 minutach:

ogromnym plusem LiteForex ( o którym tu chyba nikt do tej pory nie wspomniał) jest 100% stabilność połączenia, niezbędna dla każdego EA. Od ponad tygodnia nie zdarzyło się żadne rozłączenie, a w AM w tym czasie miałem już chyba z 10 rozłączeń :-(

astra
Pasjonat
Pasjonat

dzięki za miłe słowa :-)
w miarę jak będę miał trochę wolnego czasu będę rozbudowywał bloga o różne ciekawe rzeczy :-)

BUF
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: BUF »

Jak możesz to powiedz lub sprawdź czy broker zwiększa spread i odstęp od bieżacej ceny podczas ogłaszania raportów ? Z góry dzieki

astra
Pasjonat
Pasjonat

ok :-)
sprawdzę to dziś na danych, ale
na forum jest jeszcze jeden broker, który oferuje dżwignię 1:500 i to przy nieograniczonym depo:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 6&start=40

ODPOWIEDZ