dywergent pisze:do jutrarichard.cali pisze:1.3158 kolejna grupa kupujących E/U, tak to wyjdzie?

@Leemo już po tobie...
dywergent pisze:do jutrarichard.cali pisze:1.3158 kolejna grupa kupujących E/U, tak to wyjdzie?
atlanticos pisze:obawiam się że kolega dywergent może miec racje co do 1.32... a co do spadków to maks obecnie 3120 czyli do wybitej TL wg mnie..zobaczymy co na to rynek...leemo pisze:Żaba mam poustawiane S już zaczełem się bać o nie.Według Ciebie do ilu to spadnie bo nie czytałem wszystkich Twoich postów ?nie miałem czasu
coś nie chce spadać skubaniecMasterFx pisze:Panowie, pierwszy sygnał SELL na EUR/AUD 1,2925
zaraz tak pójdzie w góre że nawet komutery tego nie wychwycą, i to nie żart...dywergent pisze:edek idzie testować 1,3200 co dalej to wola kompputerów
i łapie kolejne coraz wyższe punkty, po prostu dziwi mnie czemu zamiast urwać w dół ciągle próbuje wyżejroberttheus pisze:nie chce? hmm dziwne wg mnie już po retescie i edek ściągnie go na ziemię
daje szanse na dobranie esek?laktor pisze:i łapie kolejne coraz wyższe punkty, po prostu dziwi mnie czemu zamiast urwać w dół ciągle próbuje wyżejroberttheus pisze:nie chce? hmm dziwne wg mnie już po retescie i edek ściągnie go na ziemię