DayTrading: Środa 8.05.2013
- richard.cali
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 8.05.2013
Zresztą i tak dziś w L nie można źle wejśc...koniec dnia na 1.33 

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

- atlanticos
- Maniak
Pamiętasz co Ci wczoraj pisałem o kablu? brakuje 20 pipsówBemowo pisze:
Kabel u mnie testuje świętą średnią od dołu, testował nie zdążyłem....

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- roberttheus
- Maniak
zły moment wybrałeś na tą lkę heherichard.cali pisze:Zresztą i tak dziś w L nie można źle wejśc...koniec dnia na 1.33
windsurfing na falach trendu
-
- Stały bywalec
Witam Atlanticos takich honorowych ludzi jak ty jest bardzo malo na tym swiecie.
Twoje analizy sa bardzo dobre dla poczatkujacych traderow.Zycze ci wszystkiego najlepszego
w twoim zyciu i jak najwiecej pipsow na forexie Szacun...
Twoje analizy sa bardzo dobre dla poczatkujacych traderow.Zycze ci wszystkiego najlepszego

- ForexTig3r
- Maniak
Jak zwykle RPP, nie da się rozszyfrować.
Skoro w poprzednim komunikacie po obniżce stóp procentowych mówili, że nie planują w najbliższym czasie dalej obniżać a to zrobili, to w takim razie jakie znaczenia mają w ogóle te ich wystąpienia skoro w ogóle nie są słowni
Skoro w poprzednim komunikacie po obniżce stóp procentowych mówili, że nie planują w najbliższym czasie dalej obniżać a to zrobili, to w takim razie jakie znaczenia mają w ogóle te ich wystąpienia skoro w ogóle nie są słowni

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- richard.cali
- Pasjonat
wszystko wskazuje na to że do wieczora doświadczysz czegoś czego jeszcze nie widziałeś, bedzie tak walić do góry...roberttheus pisze:zły moment wybrałeś na tą lkę heherichard.cali pisze:Zresztą i tak dziś w L nie można źle wejśc...koniec dnia na 1.33

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

@Leemo już po tobie...
Ale o co chodzi ponieważ nie rozumiem co po mnie? WIĘCEJ NA ZACZEPKI W MOJĄ STRONĘ NIE ODPISUJĘ -SZKODA CZASU,KTÓREGO I TAK NIEKIEDY BRAK
Z WYRAZAMI SZACUNKU leemo
Ale o co chodzi ponieważ nie rozumiem co po mnie? WIĘCEJ NA ZACZEPKI W MOJĄ STRONĘ NIE ODPISUJĘ -SZKODA CZASU,KTÓREGO I TAK NIEKIEDY BRAK
Z WYRAZAMI SZACUNKU leemo
sytuacja jest zmienna, poza tym ich werbalne oczekiwania potem zostają do następnej publikacji poziomu stóp, a więc miesiąc wpływają na rynek złotówkiForexTig3r pisze:Jak zwykle RPP, nie da się rozszyfrować.
Sledze wątek od 2 m-c i Atlanticos i Kasper to czołówka , nie mogę nie przyłączyć się do słów kolegi ..... pozdrawiamFrankie Joe pisze:Witam Atlanticos takich honorowych ludzi jak ty jest bardzo malo na tym swiecie.
atlanticos pisze:Pamiętasz co Ci wczoraj pisałem o kablu? brakuje 20 pipsówBemowo pisze:
Kabel u mnie testuje świętą średnią od dołu, testował nie zdążyłem....
Spokojnie, moim zdaniem korekta i dalej rzeź niewiniątek
to dopiero preludium
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.