DayTrading: Środa 8.05.2013
Re: DayTrading: Środa 8.05.2013
Mogli by wyciągnąć trupa z szafy, coś na podobieństwo Grecji, czy Cypru. To by pomogło wyznaczyć kierunek.
Ostatnio cichutko.
Ostatnio cichutko.
- kosmowariat
- Gaduła
słowenia ?
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Mr Atlanticos, kiwi jak Ci się widzi w tej chwili, malutkiego staka utworzyłem od 0.8385, kilka małych pozycji, myślisz że się zbierają powoli na to 0.85? Problematyczny jednakże wydaje się poziom 84 z którego okolic nastąpiło wybicie 21 kwietnia, jak przejdą (a jeszcze dane o 0:45 naszego czasu, dość tłuste bo bezrobotne) rzeczywiście może być marsz na wyższe poziomy. Na razie zawiśli na tym 84.
2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
- atlanticos
- Maniak
na razie zamknąłem resztę KIWI na bardzo małym plusie i cierpliwie czekam na przedział 8360-8380...tam będę szukał okazji do Lfromagboy pisze:Mr Atlanticos, kiwi jak Ci się widzi w tej chwili, malutkiego staka utworzyłem od 0.8385, kilka małych pozycji, myślisz że się zbierają powoli na to 0.85? Problematyczny jednakże wydaje się poziom 84 z którego okolic nastąpiło wybicie 21 kwietnia, jak przejdą (a jeszcze dane o 0:45 naszego czasu, dość tłuste bo bezrobotne) rzeczywiście może być marsz na wyższe poziomy. Na razie zawiśli na tym 84.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 13:27 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Jakby poszli grubo o tej porze to Yankesi by się pogniewali, sam pin niczego nie znaczy oprócz niezdecydowania.="atlanticos"
napiszę to tak... mieliśmy dobre dane, dodatkowo wzmocnione wybiciem z trójkąta po dłuższej konsoli i cena zrobiła 20 pipsów?mało tego... od razu cofnęło praktycznie do punktu wyjścia... ja już od 3140 w S i nie widzę perspektyw dla byków ale życzę wszystkim L-kom żebym się mylił
Czemu życzysz sobie pomyłki?
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 13:31 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
mógłby już być wieczór
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
nie życzę sobie pomyłki... ja mam pozycję zabezpieczoną więc krzywdy nie zrobi, a z natury nigdy nie życzę nikomu źle mimo że moje zdanie co do kierunku jest bez zmiancajto pisze: Jakby poszli grubo o tej porze to Yankesi by się pogniewali, sam pin niczego nie znaczy oprócz niezdecydowania.
Czemu życzysz sobie pomyłki?

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
- zastapmnie
- Pasjonat
tu się zgodzę, że wybicie po danych było skromne, tak samo jak wybicie z trójkąta...
na usprawiedliwienie można by podać fakt, że gnali do góry przed danymi, ale to słabe tłumaczenie...
ogólnie wciąż trwa konsola, w tej chwili przeniesiona w górne rejony i póki cena nie wróci do trójkąta, uznaje, że przewagę mają byki
na usprawiedliwienie można by podać fakt, że gnali do góry przed danymi, ale to słabe tłumaczenie...
ogólnie wciąż trwa konsola, w tej chwili przeniesiona w górne rejony i póki cena nie wróci do trójkąta, uznaje, że przewagę mają byki
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Ostatnio patrząc na wykres Edka doszedłem do wniosku, że grający na nim ludzie mają chyba zacięcie sadomasochistyczne 
Jeśli ktoś potrafi na nim regularnie zarabiać, to naprawdę duży szacunek.

Jeśli ktoś potrafi na nim regularnie zarabiać, to naprawdę duży szacunek.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 13:39 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
08.05.2013 godz. 12:15 sygnał kupna po 1.3143. Czekam.