co do edka = wysoki interwał
u brytyjskich brokerów dojechaliśmy dzisiaj dokładnie do ekspansji 20% całego ruchu spadkowego
zaledwie 50 pipsów dzieli nas do zanegowania tego scenariusza (atak na dzisiejsze maksima zaneguje ten scenariusz - raczej...)
Więc pomyślmy co z tym fantem zrobić? aby nie było:
A mogłem wtedy otworzyć pozycję KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa
DayTrading: Wtorek 7.05.2013
Re: DayTrading: Wtorek 7.05.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
do półrocza powinno spadać na edku z niezbyt częstymi lagami up które będą tak jak dzisiaj mieliśmy do czynienia negowanymi, a nadrzędnym czynnikie za spadkami będzie nagonka na luzowanie polityki pieniężnej
wzrostów oczekuję dopiero od początku lipca po pierwszych odczytach makro, w drugiej połowie ponoć ma rosnąć gospodarka, dużo osób zostawiło pieczęć do tego biegu wydarzeń
wzrostów oczekuję dopiero od początku lipca po pierwszych odczytach makro, w drugiej połowie ponoć ma rosnąć gospodarka, dużo osób zostawiło pieczęć do tego biegu wydarzeń
KIWI obecna godzina ma bycze szanse na przebicie się przez ten gąszcz?
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
ja tu widzę spadkowy trend, dokładnie od tego momentu
tak ogólnie mam spostrzeżenie co do eurusd że mocno niewidzialna ręka rynku działa na cene, utrzymując powyżej 1,30
od początku Kwietnia w konsolidacji, co świadczy o tym by nie koncentrować się wyłącznie na jednej parze, ale brać też pod uwagę drugą a nawet trzecią
tak ogólnie mam spostrzeżenie co do eurusd że mocno niewidzialna ręka rynku działa na cene, utrzymując powyżej 1,30
od początku Kwietnia w konsolidacji, co świadczy o tym by nie koncentrować się wyłącznie na jednej parze, ale brać też pod uwagę drugą a nawet trzecią
musi jeszcze odbić delikatnie do góry
jestem na wzwyż. 210% w skali miesiąca...
moim zdaniem zjedziemy na dół, lub będziemy się wlekli w tym trójkącielaktor pisze:KIWI obecna godzina ma bycze szanse na przebicie się przez ten gąszcz?