DayTrading: Wtorek 7.05.2013
Re: DayTrading: Wtorek 7.05.2013
myślałem, że dzisiaj mocniej tąpni i nie będzie odreagowania. A już byłem w ogródku.....
Wstęgę będzie ciężko pokonać (mam nadzieję)
Wstęgę będzie ciężko pokonać (mam nadzieję)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- roberttheus
- Maniak
Sądzisz, że złe dane z chin spowodują spadek na surowcach brent, wti, gold?[/quote]
Wiesz. To są przemyślenia. Nie ma gwarancji na forexie i w razie porażki nie obciążaj mnie za to, że wstałeś 30 minut wcześniej i dostałeś po kieszeni.
Ale to co piszę, piszę z paroletniego doświadczenia. Uwierz mi, że nie da sie przewidzieć co nastąpi. Ale napewno masz wiekszą szansę na wygraną, niż w każdym innym momencie.[/quote]
ooo czyli nie jestem sam kolega też gra pod dane wchodząc na max 1ha?
-- Dodano: wt 07-05-2013, 20:34 --
jeśli rzeczywiście będą złe dane z chin to jak to wpłynie na AUD>?? bo zgubiłem wątek? trochę się nabombałem dziś
Wiesz. To są przemyślenia. Nie ma gwarancji na forexie i w razie porażki nie obciążaj mnie za to, że wstałeś 30 minut wcześniej i dostałeś po kieszeni.
Ale to co piszę, piszę z paroletniego doświadczenia. Uwierz mi, że nie da sie przewidzieć co nastąpi. Ale napewno masz wiekszą szansę na wygraną, niż w każdym innym momencie.[/quote]
ooo czyli nie jestem sam kolega też gra pod dane wchodząc na max 1ha?
-- Dodano: wt 07-05-2013, 20:34 --
jeśli rzeczywiście będą złe dane z chin to jak to wpłynie na AUD>?? bo zgubiłem wątek? trochę się nabombałem dziś
windsurfing na falach trendu
W razie porażki mogę winić tylko siebie, bo to ja podejmuję każdą decyzję, gdyż jestem dorosłym odpowiedzialnym człowiekiem (tak mi sie zdajeFxTag pisze:Wiesz. To są przemyślenia. Nie ma gwarancji na forexie i w razie porażki nie obciążaj mnie za to, że wstałeś 30 minut wcześniej i dostałeś po kieszeni.
Ale to co piszę, piszę z paroletniego doświadczenia. Uwierz mi, że nie da sie przewidzieć co nastąpi. Ale napewno masz wiekszą szansę na wygraną, niż w każdym innym momencie.

Na forexie nie ma gwarancji i ja to wiem i jestem tego świadomy,
a co do wstawania jakieś to wielkie poświecenie dla mnie nie jest

- roberttheus
- Maniak
ostatnio słuchałem ciekawego wywodu.. nigdy nie wiesz co zrobi cena, forex to nie gra o zyski ale o mm i ochrone kapitalu wole przestawiac stopa niż tp całkiem to niegłupie
-- Dodano: wt 07-05-2013, 20:40 --
rgr?
rgr?
to prawda, najważniejsza jest ochrona bezpiecznego poziomu kapitału, następnie małe zyski, a na końcu podejmowanie ryzyka
- roberttheus
- Maniak
to jak aud zareaguje na dane z chin bo zarąbałem się ?
Nie wiem czy mogę tu o tym napisać. W znanej stacji telewizyjnej pokazują wykres Edka z roku. Tam dopiero rysuje sie RGR. Próbowałem to znaleźć na swoim wykresie, ale wygląda zupełnie inaczj:). Zorientowani wiedzą o czym mówię. W mądrych starych podręcznikach są formacje rgr-Y o-Rgry spodki, flagi, chorągiewki i co tylko. Moim skromnym zdaniem liczy się to co jest tu i teraz.roberttheus pisze:ostatnio słuchałem ciekawego wywodu.. nigdy nie wiesz co zrobi cena, forex to nie gra o zyski ale o mm i ochrone kapitalu wole przestawiac stopa nic tp całkiem to niegłupie
rgr?
Jak zareaguje tego nikt nie wie, wtedy dolar sie umocniroberttheus pisze:to jak aud zareaguje na dane z chin bo zarąbałem się ?
jeszcze kabel ????????????????????????????????????????????????????
- magura2004
- Pasjonat
Z dwa tygodnie temu Rogalski mówił,że jeżeli to RGR to 1,18-1,20 może być.....FxTag pisze:Nie wiem czy mogę tu o tym napisać. W znanej stacji telewizyjnej pokazują wykres Edka z roku. Tam dopiero rysuje sie RGR. Próbowałem to znaleźć na swoim wykresie, ale wygląda zupełnie inaczj:). Zorientowani wiedzą o czym mówię. W mądrych starych podręcznikach są formacje rgr-Y o-Rgry spodki, flagi, chorągiewki i co tylko. Moim skromnym zdaniem liczy się to co jest tu i teraz.roberttheus pisze:ostatnio słuchałem ciekawego wywodu.. nigdy nie wiesz co zrobi cena, forex to nie gra o zyski ale o mm i ochrone kapitalu wole przestawiac stopa nic tp całkiem to niegłupie
rgr?