sądzimy ale nadal sygnału nie daje... okolice 8420 chyba warto obserwować pod tym kątemnimrod pisze:nie sądzicie ze kiwi moze się cofnąć ?
DayTrading: Wtorek 7.05.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 7.05.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
atlanticos pisze:pytałeś a pary z jenami... właśnie zauważyłem że ponad 70% siedzie w L-kach na ujku... będzie rzeź niewiniątekbirkof86 pisze:I nastala cisza, kazdy czeka na swoje Ski Lki
domyslam sie ze moze cos w tym byc, aczykolwiek w dluzszej perspektywie nie sadze by poziom 100 zostal utrzymany.
- atlanticos
- Maniak
nikt w to nie wątpi że 100 pęknie... ale w mojej subiektywnej ocenie jeszcze nie teraz...nie mogą iśc na 100 jak 70% na to liczy,... to jakoś tak nie po "forexowemu"birkof86 pisze:atlanticos pisze:pytałeś a pary z jenami... właśnie zauważyłem że ponad 70% siedzie w L-kach na ujku... będzie rzeź niewiniątekbirkof86 pisze:I nastala cisza, kazdy czeka na swoje Ski Lki
domyslam sie ze moze cos w tym byc, aczykolwiek w dluzszej perspektywie nie sadze by poziom 100 zostal utrzymany.

atlanticos pisze:
nie mogą iśc na 100 jak 70% na to liczy,... to jakoś tak nie po "forexowemu"
do słownika

atlanticos pisze:nikt w to nie wątpi że 100 pęknie... ale w mojej subiektywnej ocenie jeszcze nie teraz...nie mogą iśc na 100 jak 70% na to liczy,... to jakoś tak nie po "forexowemu"atlanticos pisze:birkof86 pisze:I nastala cisza, kazdy czeka na swoje Ski Lki
mowisz ze grubasy zrobia wycinke a pozniej podroz pod 100?
- atlanticos
- Maniak
wg mnie to nie będzie taka sobie wycinka tylko zjazd nawet w okolice 93-95 i dopiero z rozpędu ponowny atak na 100birkof86 pisze:
jak dla mnie moga pojechac nawet do 87 wazne tylko bym ja w tym pociagu siedzialatlanticos pisze:wg mnie to nie będzie taka sobie wycinka tylko zjazd nawet w okolice 93-95 i dopiero z rozpędu ponowny atak na 100birkof86 pisze:

nie dziala strona http://www.forexfactory.com/
czy to jest atak hakerow na rynek forex??
Info od strony: Sorry, the Forex Factory website has run into technical problems. Our team is working hard to solve the issue. We apologize for this inconvenience and we will strive to improve our reliability in the future.
czy to jest atak hakerow na rynek forex??
Info od strony: Sorry, the Forex Factory website has run into technical problems. Our team is working hard to solve the issue. We apologize for this inconvenience and we will strive to improve our reliability in the future.
U mnie działa i to ładnie
Edzio zrobił podwójny szczyt na m5.A na południu profit do wycięcia