Dla Mnie bardziej prawdopodobne wyjście górą + skuteczny atak Ujka na 100 - do 3 razy sztuka
DayTrading: Poniedziałek 6.05.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 6.05.2013
Ejek - albo wyjście z trójkąta górą i nowe szczyty albo powrót do 128. Co obstawiacie?
Dla Mnie bardziej prawdopodobne wyjście górą + skuteczny atak Ujka na 100 - do 3 razy sztuka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak

mnie to na wyższych interwałach zaczyna wyglądac nieciekawie dla byków... sądzę że przed nami grubsza korektaMarcin30 pisze:Ejek - albo wyjście z trójkąta górą i nowe szczyty albo powrót do 128. Co obstawiacie?
... zauważ że objęcie bessy na wykresie tygodniowym na ejku nie zostało w tamtym tygodniu zanegowane...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- richard.cali
- Pasjonat

A jakie to interwały się zmieniły od ostatniego twojego wpisu, trzymaj się L i się nie ośmieszaj lepiej, chłopie świece dzienną i tygodniową każdy wie kiedy się zamyka...nie bądź nielogiczny, trzymaj Latlanticos pisze:mnie to na wyższych interwałach zaczyna wyglądac nieciekawie dla byków... sądzę że przed nami grubsza korektaMarcin30 pisze:Ejek - albo wyjście z trójkąta górą i nowe szczyty albo powrót do 128. Co obstawiacie?
... zauważ że objęcie bessy na wykresie tygodniowym na ejku nie zostało w tamtym tygodniu zanegowane...
nie bądź miękki flak
Ostatnio zmieniony 06 maja 2013, 18:36 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
2013- Team Zeussa
- atlanticos
- Maniak

mogę tylko odesłać do mojej stopki...richard.cali pisze: A jakie to interwały się zmieniły od ostatniego twojego wpisu, trzymaj się L i się nie ośmieszaj lepiej, chłopie świece dzienną i tygodniową każdy wie kiedy się zamyka...nie bądź nielogiczny, trzymaj L
- richard.cali
- Pasjonat

a co mam ją obcałować jak kopciuszka stópke...atlanticos pisze:mogę tylko odesłać do mojej stopki...richard.cali pisze: A jakie to interwały się zmieniły od ostatniego twojego wpisu, trzymaj się L i się nie ośmieszaj lepiej, chłopie świece dzienną i tygodniową każdy wie kiedy się zamyka...nie bądź nielogiczny, trzymaj L
nic się nie zmieniło...
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa
2013- Team Zeussa
nic nie chcą zniżkować, jak jutro wejdzie londek to być może edek dokończy zjazd
z 30 pipków na londku wisi :]
z 30 pipków na londku wisi :]
-
ukulele
A może fakt, że nie chcą spadać jest już wskazówką? 
-
Bemowo
mnie martwi tylko SP 500, jeżeli nie pójdziemy wyżej to będzie niezły zjazd. Tu wariant skróconej 5!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
ukulele
USDJPY - L (99.333) na wybicie z trójkąta, jeszcze tylko sforsują ostatni szczyt i heja 
https://www.tradingview.com/x/Xdv8K078/
- atlanticos
- Maniak

nie to że się czepiam ale chyba źle masz ten trójkąt... nadal z niego nie wybiliśmy..jest życzeniowy u Ciebie...pominales pierwszy szczyt wg mnie...ukulele pisze:USDJPY - L (99.333) na wybicie z trójkąta, jeszcze tylko sforsują ostatni szczyt i heja