Dla Mnie bardziej prawdopodobne wyjście górą + skuteczny atak Ujka na 100 - do 3 razy sztuka

mnie to na wyższych interwałach zaczyna wyglądac nieciekawie dla byków... sądzę że przed nami grubsza korektaMarcin30 pisze:Ejek - albo wyjście z trójkąta górą i nowe szczyty albo powrót do 128. Co obstawiacie?
Dla Mnie bardziej prawdopodobne wyjście górą + skuteczny atak Ujka na 100 - do 3 razy sztuka
A jakie to interwały się zmieniły od ostatniego twojego wpisu, trzymaj się L i się nie ośmieszaj lepiej, chłopie świece dzienną i tygodniową każdy wie kiedy się zamyka...nie bądź nielogiczny, trzymaj Latlanticos pisze:mnie to na wyższych interwałach zaczyna wyglądac nieciekawie dla byków... sądzę że przed nami grubsza korektaMarcin30 pisze:Ejek - albo wyjście z trójkąta górą i nowe szczyty albo powrót do 128. Co obstawiacie?
... zauważ że objęcie bessy na wykresie tygodniowym na ejku nie zostało w tamtym tygodniu zanegowane...
mogę tylko odesłać do mojej stopki...richard.cali pisze: A jakie to interwały się zmieniły od ostatniego twojego wpisu, trzymaj się L i się nie ośmieszaj lepiej, chłopie świece dzienną i tygodniową każdy wie kiedy się zamyka...nie bądź nielogiczny, trzymaj L
a co mam ją obcałować jak kopciuszka stópke...atlanticos pisze:mogę tylko odesłać do mojej stopki...richard.cali pisze: A jakie to interwały się zmieniły od ostatniego twojego wpisu, trzymaj się L i się nie ośmieszaj lepiej, chłopie świece dzienną i tygodniową każdy wie kiedy się zamyka...nie bądź nielogiczny, trzymaj L
nie to że się czepiam ale chyba źle masz ten trójkąt... nadal z niego nie wybiliśmy..jest życzeniowy u Ciebie...pominales pierwszy szczyt wg mnie...ukulele pisze:USDJPY - L (99.333) na wybicie z trójkąta, jeszcze tylko sforsują ostatni szczyt i heja
https://www.tradingview.com/x/Xdv8K078/