Raporty; Mathias Rothbard
- mathias100
- Gaduła
od mathias
na szczescie nie wszyscy tak uwazaja, jak szanowny kolega
mathias
mathias
POWER FOREX by
mathias rothbard
mathias rothbard
Re: od mathias
właśnie i niech jest jak jest skoro autorowi (i nie tylko) to odpowiada.mathias100 pisze:na szczescie nie wszyscy tak uwazaja, jak szanowny kolega
mathias
jeśli o mnie chodzi to jest zdecydowanie więcej niż np w "dzienniku ojca" a tamten temat jest prawie 2 razy dłuższy.
Od czasu do czasu Mathias rzuci jakimś zdaniem podsumowującym i mi to wystarcza.
Jak ktoś chce to może śledzić wejścia z stronki autora tematu i dopasować jakiś wskaźnik który odpowiadałby tym wejściom.
ech...
- mathias100
- Gaduła
od mathias
No wlasnie o to chodzi. Mozna dopasowac jakis wskaznik. to zalezy od stylu,formy strategi, jaka przyjmie dany inwestor.
To co ja robie, jest czasami bardzo agresywne, ale mozna to robic o wiele spokojniej. Ja na to nie mam czasu.
Jedno jest pewne, nawet po tych komentarzach, bede staral sie pisac, jak tylko moge najlepiej.
Przyjdzie czas, ze wszycy bedziemy zadowoleni
Mathias
To co ja robie, jest czasami bardzo agresywne, ale mozna to robic o wiele spokojniej. Ja na to nie mam czasu.
Jedno jest pewne, nawet po tych komentarzach, bede staral sie pisac, jak tylko moge najlepiej.
Przyjdzie czas, ze wszycy bedziemy zadowoleni
Mathias
POWER FOREX by
mathias rothbard
mathias rothbard
- jasonbourne
- Pasjonat
- mathias100
- Gaduła
od mathias
to zalezy,jak bedziemy prowzdzic sie na ziemi ha, ha...
pozdrawiam
pozdrawiam
POWER FOREX by
mathias rothbard
mathias rothbard
- mathias100
- Gaduła
od mathias
najwazniejsze to miec czyste sumienie i czuc sie z samym soba w porzadku.
cala reszte to kto inny osadzi za nas
mathias
cala reszte to kto inny osadzi za nas
mathias
POWER FOREX by
mathias rothbard
mathias rothbard
Mathias powiedz proszę który z Twoich blogów masz zamiar prowadzić w sposób najpełniejszy ? Właśnie zauważyłem, że założyłeś bloga na http://forexmathias.blogspot.com/. Pojawił się tam nawet zrzut z Twojej analizy, czego nie było na Twojej głównej stronie ... a wiadomo że jedna grafika czasem mówi więcej niż setki słów 

- mathias100
- Gaduła