To dzial z jurnalami czy watek DT ? Kogo obchodza twoje trejdy ?psxor pisze:Witam wszystkich, ja już po majówce, troszkę zarobiłem, w sumie to więcej w majówkę niż przez ostatnie 2-3 tygodnie, ale nie ma co sie chwalić, tylko przyjąć że moja wizja eSek się spełniła w 80%, mam nadzieje że longowcy za dużo nie potracili(80% bo nie tak dużo jak myślałem
) powychodziłem ze wszystkich eSek na edziu na 1.3040 i znowu siedzę w eSce na 1.3100 (i 2 starych, 1.2950 i 1.3020), ordery kolejne to 1.3150 i 1.3220.
Co do Ejka mam 2 eSki, jedną na 128, jedną na 129 i 1 na 130, zobaczymy jak się potoczą losy, całe szczęście to tylko 0.5 lota każda także luzik może odlatywać ejek do góry, natomiast uważam że w poniedziałek możemy zobaczyć 127~, ja tam ustawiam swój TP. Mam nadzieje że chociaż kilku z was zarobiło w majówkę kokosy
DayTrading: Piątek 3.05.2013
Re: DayTrading: Piątek 3.05.2013
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

spokojnie, oddasz wszystko z nawiązkąpsxor pisze:Witam wszystkich, ja już po majówce, troszkę zarobiłem, w sumie to więcej w majówkę niż przez ostatnie 2-3 tygodnie, ale nie ma co sie chwalić, tylko przyjąć że moja wizja eSek się spełniła w 80%, mam nadzieje że longowcy za dużo nie potracili(80% bo nie tak dużo jak myślałem
) powychodziłem ze wszystkich eSek na edziu na 1.3040 i znowu siedzę w eSce na 1.3100 (i 2 starych, 1.2950 i 1.3020), ordery kolejne to 1.3150 i 1.3220.
Co do Ejka mam 2 eSki, jedną na 128, jedną na 129 i 1 na 130, zobaczymy jak się potoczą losy, całe szczęście to tylko 0.5 lota każda także luzik może odlatywać ejek do góry, natomiast uważam że w poniedziałek możemy zobaczyć 127~, ja tam ustawiam swój TP. Mam nadzieje że chociaż kilku z was zarobiło w majówkę kokosy

Nie odda... Przeciez to nieprawdopodobne a wrecz nie mozliwezeuss pisze:spokojnie, oddasz wszystko z nawiązkąpsxor pisze:Witam wszystkich, ja już po majówce, troszkę zarobiłem, w sumie to więcej w majówkę niż przez ostatnie 2-3 tygodnie, ale nie ma co sie chwalić, tylko przyjąć że moja wizja eSek się spełniła w 80%, mam nadzieje że longowcy za dużo nie potracili(80% bo nie tak dużo jak myślałem

A jesli nawet to i tak sie nie dowiemy , przeciez jezeli pisze o tym jak duzo zarobil itp. i niczego nie stracil to raczej nie ma zamiaru pisac po stracie...

Kolega ma pootwierane S dosc nisko i zastanawiam sie jaka ma analize na dluzszy termin . Ciekawe na jakich poziomach zacznie je zamykac jesli dzisiaj na nieszczescie otworzy sie duza luka w gore i rynek zacznie podazac w gore do 1.4 lub wyzej.
Przez kilka ostatnich tygodni mamy konsole na D1 co bedzie jak rynek zacznie ostro trendowac?

To prooste.Jak mu nie pójdzie, to napisze że miał stopa 3 pipsy, albo w ogóle się nie odezwie. Cieszą się dziecirabit pisze:Nie odda... Przeciez to nieprawdopodobne a wrecz nie mozliwezeuss pisze:spokojnie, oddasz wszystko z nawiązkąpsxor pisze:Witam wszystkich, ja już po majówce, troszkę zarobiłem, w sumie to więcej w majówkę niż przez ostatnie 2-3 tygodnie, ale nie ma co sie chwalić, tylko przyjąć że moja wizja eSek się spełniła w 80%, mam nadzieje że longowcy za dużo nie potracili(80% bo nie tak dużo jak myślałem
Co do Ejka mam 2 eSki, jedną na 128, jedną na 129 i 1 na 130, zobaczymy jak się potoczą losy, całe szczęście to tylko 0.5 lota każda także luzik może odlatywać ejek do góry, natomiast uważam że w poniedziałek możemy zobaczyć 127~, ja tam ustawiam swój TP. Mam nadzieje że chociaż kilku z was zarobiło w majówkę kokosy![]()
A jesli nawet to i tak sie nie dowiemy , przeciez jezeli pisze o tym jak duzo zarobil itp. i niczego nie stracil to raczej nie ma zamiaru pisac po stracie...![]()
Kolega ma pootwierane S dosc nisko i zastanawiam sie jaka ma analize na dluzszy termin . Ciekawe na jakich poziomach zacznie je zamykac jesli dzisiaj na nieszczescie otworzy sie duza luka w gore i rynek zacznie podazac w gore do 1.4 lub wyzej.
Przez kilka ostatnich tygodni mamy konsole na D1 co bedzie jak rynek zacznie ostro trendowac?

-
- Pasjonat
Mnierabit pisze:psxor pisze: Kogo obchodza twoje trejdy ?

Wot problem... popros kolege zeby zalozyl dziennik !PaulGilbert pisze:Mnierabit pisze:psxor pisze: Kogo obchodza twoje trejdy ?
Troche trudno teraz wcisnac taki kit bo juz teraz ma jakies 150 na minusiezeuss pisze:napisze że miał stopa 3 pipsy

Raczej to...zeuss pisze:albo w ogóle się nie odezwie

Jak widac.zeuss pisze:Cieszą się dzieci

Nie chcę nikogo obrazić jako nowy na forum, ale mam nadzieję że "psxor" jest dłużej na rynku niż 15 marca. Ja jak ruszyłem z 30k PLN, waliłem lotami w rynek to po miesiącu wybierałem nowe fury. Dzisiaj zostało mi 0,01 lota.
„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri
Na rynku, jakies 8 lat, nigdy nie wyczyscilem depo, strat nie zamykam, w tym roku nie zamknalem jeszcze ani 1 straty (znaczacej, jakies pierdy tylko, na malym wolumenie), za duze depo i odpowiednio dobrane pozycje. Ale to juz pisalem kilka dni temu:) pozdro dla hejterów
liczcie ze edek podleci na 1.40+ w tej sytuacji jakiej jest europa ^^ fajnie by bylo jak by ktos mial na tym forum podobne doswiadczenie jak Ja, moze nie techniczne ale nabyte 

Ostatnio zmieniony 05 maja 2013, 12:38 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.
- magura2004
- Pasjonat
Sugerujesz koniec spadków?rabit pisze:Nie odda... Przeciez to nieprawdopodobne a wrecz nie mozliwezeuss pisze:spokojnie, oddasz wszystko z nawiązkąpsxor pisze:Witam wszystkich, ja już po majówce, troszkę zarobiłem, w sumie to więcej w majówkę niż przez ostatnie 2-3 tygodnie, ale nie ma co sie chwalić, tylko przyjąć że moja wizja eSek się spełniła w 80%, mam nadzieje że longowcy za dużo nie potracili(80% bo nie tak dużo jak myślałem
Co do Ejka mam 2 eSki, jedną na 128, jedną na 129 i 1 na 130, zobaczymy jak się potoczą losy, całe szczęście to tylko 0.5 lota każda także luzik może odlatywać ejek do góry, natomiast uważam że w poniedziałek możemy zobaczyć 127~, ja tam ustawiam swój TP. Mam nadzieje że chociaż kilku z was zarobiło w majówkę kokosy![]()
A jesli nawet to i tak sie nie dowiemy , przeciez jezeli pisze o tym jak duzo zarobil itp. i niczego nie stracil to raczej nie ma zamiaru pisac po stracie...![]()
Sorry, ale z 30k pln to bym nawet nie tykal forexa, nielubie bawic sie mikro lotami, za malo sie zarabia, a na wieksze pozycje za duzo stresu i strach. A jak Ty latales na lotach to nie dziwne ze wyczysciles depo w pare dni, pewnie wyczyscisz to 0.01 tez niedlugo.Declan pisze:Nie chcę nikogo obrazić jako nowy na forum, ale mam nadzieję że "psxor" jest dłużej na rynku niż 15 marca. Ja jak ruszyłem z 30k PLN, waliłem lotami w rynek to po miesiącu wybierałem nowe fury. Dzisiaj zostało mi 0,01 lota.