DayTrading: Piątek 3.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 maja 2013, 23:48

Wzrost
17
43%
Bez zmian
4
10%
Spadek
19
48%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 3.05.2013

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

rafmax pisze:Cos forum zamilkło, ciekawe czemu...
Weekend czas zaczac, szcegolne pozdrowienia dla ZAKLINACZA TRENDÓW na sp500 :) Ciekawe jak tam twoje eski z całego tygodnia i te sprzed poł roku. To trzeba byc :wall: zeby przez poł roku łapac gorki jak wykres idzie w gore... no comments, łatwiej kogos nazwac debilem.

aaa i jeszcze jedno, wczoraj krytykowałes moje longi na GJ, zobacz gdzie dzis jest kurs :lol:

Miłego wszsytkim i na koniec cos o edku, do poniedziałku.

znowu pajacu zaczynasz moje Eski sie mialy dobrze ile SP500 spad ostanio z moich 95 co mialem a no - 1 % w dol poszli w dzien FOMC wiec pajacuj dalej a ja zarobilem a atak sie martwiłeś o moje es teraz to samo ponownie sie martwisz farfoclu hahahaha teraz mam S z 1598 z wczoraj i 1617 srednia 1610 i oddam wszystko znowu z zyskiem wiec powiem krotko do budy i czytaj stopke moja :lol: :lol: :lol: wiecej juz nie bede pisal w twoim kierunku maly nie groźny trollu bo mi szkoda klawiatury :lol: :lol: :lol:

a apropo G J to jest watek DT czy nie wiec albo grasz w obie strony i zbierasz jak najwiecej pipsow albo czekasz na zbawienie widzac jak ci zyski uciekly ahahaah wiec zanim cos napiszesz zastanowsie dwa razy :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 03 maja 2013, 17:04 przez Nowy123, łącznie zmieniany 5 razy.

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

rabit pisze:Zeuss, to wstawisz ta analize w koncu czy dalej tylko spamujesz ?
nie sprowokujesz mnie,bo jak nazwać to co wy robicie jeżeli ja spamuje????!!!! :D

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

Zeuss, to edek an spadki czy na wzroty na h4, niby odbija sie od bandy kanały wzrostowego....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
jen-yy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jen-yy »

rafmax pisze:Cos forum zamilkło, ciekawe czemu...
Weekend czas zaczac, szcegolne pozdrowienia dla ZAKLINACZA TRENDÓW na sp500 :) Ciekawe jak tam twoje eski z całego tygodnia i te sprzed poł roku. To trzeba byc :wall: zeby przez poł roku łapac gorki jak wykres idzie w gore... no comments, łatwiej kogos nazwac debilem.

aaa i jeszcze jedno, wczoraj krytykowałes moje longi na GJ, zobacz gdzie dzis jest kurs :lol:

Miłego wszsytkim i na koniec cos o edku, do poniedziałku.

Mam pytanko.
Strefy wyznaczasz ręcznie czy masz jakiegoś indyka?
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

BOCZEK pisze:Zeuss, to edek an spadki czy na wzroty na h4, niby odbija sie od bandy kanały wzrostowego....
odbija się od górnej czy dolnej bandy kanału wzrostoweego ? :)

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

Witam. Myślicie, że edek zamknie się w okolicach 1.3050?

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

rafmax policz teraz ile bys mial pipsow z G J dwa razy tyle no ale coz myslenie nie boli

teraz tez bedziesz czekal na zbawienie :lol: :lol: a ja juz na S zarabilem w/w pisalem skalp to skalp DT to DT :lol: jak cos idzie w moim kierunku znowu zamilkniesz :) a ja juz nie bede zadawal pytan czy dalej sie marwisz o moje eseczki czy eleczki bo koncze tym postem z toba polemike na dobre, juz od smianie mnie brzuch boli moze kiedys poczytam znowu twoje banialuki po fakcie pisane :) pa moj ty maly frustracie udawadniaczu :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 03 maja 2013, 17:17 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

Podsumowując ten tydzień dolar powinien być górą nad euro. Z eurolandu wieści nienajlepsze, duże bezrobocie, brak pomysłów na rozruszanie gospodarki no i perspektywa cięcia stóp w przyszłości. Z USA dopisek w oświdczeniu FED o możliwości kolejnego luzowania, ale zatrudnienie nie odbiega znacząco od założeń.

PhilipMarlowe
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: PhilipMarlowe »

znowu pajacu zaczynasz moje Eski sie mialy dobrze ile SP500 spad ostanio z moich 95 co mialem a no - 1 % w dol poszli w dzien FOMC wiec pajacuj dalej a ja zarobilem a atak sie martwiłeś o moje es teraz to samo ponownie sie martwisz farfoclu hahahaha teraz mam S z 1598 z wczoraj i 1617 srednia 1610 i oddam wszystko znowu z zyskiem wiec powiem krotko do budy i czytaj stopke moja :lol: :lol: :lol: wiecej juz nie bede pisal w twoim kierunku maly nie groźny trollu bo mi szkoda klawiatury :lol: :lol: :lol:

Nowy123: gratulacje. Tak jak pisałem wcześniej, 1600 na SP500 wyrobione, i na moje oko po tak dobrych newsach zaczynamy mega zjazd - sell in may (choc nie wiem w ktorym maju skonczymy sprzedawac ;)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

FxTag pisze:Podsumowując ten tydzień dolar powinien być górą nad euro. Z eurolandu wieści nienajlepsze, duże bezrobocie, brak pomysłów na rozruszanie gospodarki no i perspektywa cięcia stóp w przyszłości. Z USA dopisek w oświdczeniu FED o możliwości kolejnego luzowania, ale zatrudnienie nie odbiega znacząco od założeń.
http://www.marketwatch.com/story/dark-s ... atest_news

teortycznie powinien dolec tracic :) bo dane nie sa jak t osie komus wydaje dobre :)

Zablokowany