chyba u ciebie na forexieMarkoS pisze:Kabel kolejny raz odbił się od bandy kanału na h4 może teraz zjedzie w dół
DayTrading: Piątek 3.05.2013
Re: DayTrading: Piątek 3.05.2013
- roberttheus
- Maniak

o kurna na edku wrócili do poziomu z którego spadli to się na payrollsach rzadko zdarza dobrze ze zarobilem swoje i nie siedze w pozycji 
windsurfing na falach trendu
powoli S na E J i GBJ JPY
Widzisz to inaczej - to podziel się opiniązeuss pisze:chyba u ciebie na forexieMarkoS pisze:Kabel kolejny raz odbił się od bandy kanału na h4 może teraz zjedzie w dół
- atlanticos
- Maniak

cytując guru - "i tak byś nie zrozumiał" - zresztą jak każdy z nas tu zaglądających żuczki ....ha haMarkoS pisze:Widzisz to inaczej - to podziel się opiniązeuss pisze:chyba u ciebie na forexieMarkoS pisze:Kabel kolejny raz odbił się od bandy kanału na h4 może teraz zjedzie w dół
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ja widzę to prawidłowo i nie wiem o czym mówisz,wrzuc najpierw screen ze swojego forexuMarkoS pisze:Widzisz to inaczej - to podziel się opiniązeuss pisze:chyba u ciebie na forexieMarkoS pisze:Kabel kolejny raz odbił się od bandy kanału na h4 może teraz zjedzie w dół
Cos forum zamilkło, ciekawe czemu...
Weekend czas zaczac, szcegolne pozdrowienia dla ZAKLINACZA TRENDÓW na sp500
Ciekawe jak tam twoje eski z całego tygodnia i te sprzed poł roku. To trzeba byc
zeby przez poł roku łapac gorki jak wykres idzie w gore... no comments, łatwiej kogos nazwac debilem.
aaa i jeszcze jedno, wczoraj krytykowałes moje longi na GJ, zobacz gdzie dzis jest kurs
Miłego wszsytkim i na koniec cos o edku, do poniedziałku.
Weekend czas zaczac, szcegolne pozdrowienia dla ZAKLINACZA TRENDÓW na sp500
aaa i jeszcze jedno, wczoraj krytykowałes moje longi na GJ, zobacz gdzie dzis jest kurs
Miłego wszsytkim i na koniec cos o edku, do poniedziałku.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ZielonaMgielka
- Maniak

Nie takich wodzow juz widzialemantoniZ pisze: @ZielonaMgiełka, podejrzewam że ich wódz znowu wyrwie 2000 pips w tym tygodniu.
Zeuss, to wstawisz ta analize w koncu czy dalej tylko spamujesz ?
Ze mnie dupa nie trejder!!! 
- kosmowariat
- Gaduła

hattrick na edku ? 3x100 ?
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...