Spekulacyjny kruszec ma duże szansę na realizacje fali impulsu znanej nam teorii fal . Mówimy tutaj o fali 3 w ok. 1486 czy taki scenariusz ma szansę na realizację? Najbliższe wsparcie 1473.
Bemowo pisze:
kelvin pisze:Gold m30
Mówimy tutaj o fali 3 w ok. 1486 czy taki scenariusz ma szansę na realizację?
Chyba tak
Dziwi mnie trochę forma waszej pseudo analizy w formie pytań. Jeżeli pytacie, to niby kogo, bo tu nikt nie ma pojęcia o podstawach analizy(czym powinniście zająć się profesjonalnie), a co dopiero o Elliocie. Jeżeli pytacie, bo nie wiecie, to sobie zerknijcie na wyzsze interwały(o ile wiecie, ze są wyzsze ) tam są odpowiedzi na wasze pytania.
Spekulacyjny kruszec ma duże szansę na realizacje fali impulsu znanej nam teorii fal . Mówimy tutaj o fali 3 w ok. 1486 czy taki scenariusz ma szansę na realizację? Najbliższe wsparcie 1473.
Bemowo pisze:
Chyba tak
Dziwi mnie trochę forma waszej pseudo analizy w formie pytań. Jeżeli pytacie, to niby kogo, bo tu nikt nie ma pojęcia o podstawach analizy(czym powinniście zająć się profesjonalnie), a co dopiero o Elliocie. Jeżeli pytacie, bo nie wiecie, to sobie zerknijcie na wyzsze interwały(o ile wiecie, ze są wyzsze ) tam są odpowiedzi na wasze pytania.
wyższe bez zmian
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zeuss pisze:Dziwi mnie trochę forma waszej pseudo analizy w formie pytań. Jeżeli pytacie, to niby kogo, bo tu nikt nie ma pojęcia o podstawach analizy(czym powinniście zająć się profesjonalnie), a co dopiero o Elliocie. Jeżeli pytacie, bo nie wiecie, to sobie zerknijcie na wyzsze interwały(o ile wiecie, ze są wyzsze ) tam są odpowiedzi na wasze pytania.
Zamiast sie wymadrzac wstaw swoja analize, tylko taka z ktorej by cos wynikalo i tak by mozna bylo pod nia wchodzic w trejd z sensownymi stopami a nie takimi na poziomie kilkuset pipsow .
Bemowo pisze:
Chyba tak
dobrze, ze ty masz pojecie o analizie i ile razy podales swoje wejscia na forum wszystko poszly w druga strone
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek