no ja doczytałemlaktor pisze:jakby się zamiast spać i lenić wczoraj doczytało wątek do końca, to nie dość że mogłoby się wleźć w edzia l i mieć dziś już sporo pipsów to jeszcze fajnego cygana muzyka usłyszećkk.dreamer pisze:eddek to wchodzi po schodach, zeby sie bardziej poobijac jak spadnie, tak mi sie zdaje![]()
DayTrading: Piątek 3.05.2013
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Piątek 3.05.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- kk.dreamer
- Pasjonat

no wlasnie zasnelam i tak patrze gdzie sie tu wladowac terAZ
a edek na h4 to jakiegos rgra smaruje?
a edek na h4 to jakiegos rgra smaruje?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
gra na przetrwanie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- zastapmnie
- Pasjonat

"ECB'S NOWOTNY- NEGATIVE DEPOSIT RATE IS ONE OF MANY OPTIONS, BUT NOT RELEVANT IN NEAR TERM "
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
45 % strat za I kwartał
http://online.wsj.com/article/SB1000142 ... urope_home
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
cugan pisze:45 % strat za I kwartał
To, że zyski spadły o 45% nie znaczy że zanotowali stratę.
Chyba można szukać małej eLi pod dane z kabla...
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
-
Bemowo
laktor pisze:jakby się zamiast spać i lenić wczoraj doczytało wątek do końca, to nie dość że mogłoby się wleźć w edzia l i mieć dziś już sporo pipsów to jeszcze fajnego cygana muzyka usłyszećkk.dreamer pisze:eddek to wchodzi po schodach, zeby sie bardziej poobijac jak spadnie, tak mi sie zdaje![]()
sygnał to małe piwo
-- Dodano: pt 03-05-2013, 9:06 --
dzięki temu, że wczorajsze spadki nie miały odreagowania ustawiły pro wzrostowo średnie
Niestety zaraz muszę zmykać, ale bym jeszcze kilka L otworzył
To fakt nigdy nie słyszałem by straty (mniejsze zyski ) podawać ze stratWuza pisze:To, że zyski spadły o 45% nie znaczy że zanotowali stratę.
Przypominam
http://www.mynewsdesk.com/uk/view/press ... its-859825
Twoja linia z bieżącą ceną to SELL a nie ASK.ghost_dog pisze:dzień dobry z samego rana
mam taką sprawę - załączam screena z MT4. wygląda na to, że mój broker nie zrealizował zlecenia Take Profit. Trochę to dziwne. Możecie to jakoś wyjaśnić?
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.