przyznam Ci się że zamknąłem wszystkie eski na edku bo troszkę skołowany jestem co do dalszych ruchów na parach z euro... teoretycznie powinno spadać na edku ale... za łatwo by było więc intuicja (w połączeniu z analiza) podpowiada mi UP i coś czuję że "parole" jutro mogą rozczarować znowu... tak to ładnie by się wkomponowało dziwnym trafem...ciężko uwierzyc mi w kolejne 200 pipsow w dół...rynek zweryfikujepsxor pisze:Atlanticos, a jak widzisz ejka i edka na jutro? ciekawy jestem Twojej opinii
DayTrading: Czwartek 2.05.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 2.05.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
???????????????
wiem już wszystkich dobiłem, ale nawet w ostatnim ruchu brakuje kilku podfal
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bemowo a jak spadek i cyrk na WTI? wypali?Bemowo pisze:???????????????
atlanticos pisze:przyznam Ci się że zamknąłem wszystkie eski na edku bo troszkę skołowany jestem co do dalszych ruchów na parach z euro... teoretycznie powinno spadać na edku ale... za łatwo by było więc intuicja (w połączeniu z analiza) podpowiada mi UP i coś czuję że "parole" jutro mogą rozczarować znowu... tak to ładnie by się wkomponowało dziwnym trafem...ciężko uwierzyc mi w kolejne 200 pipsow w dół...rynek zweryfikujepsxor pisze:Atlanticos, a jak widzisz ejka i edka na jutro? ciekawy jestem Twojej opinii
Nie czytalem za bardzo wczesniejszych postów, a i piwko troche w glowie szumi, ale jak widzisz scenariusz ze jutro edek moze obrac L by wyciac wszystkich lub bynajmniej wiekszosc S-kowiczow i z takim wynikiem zamknac tydzien a od poniedzialku jazda do granicy 129,500 albo i nizej ?
hmm jak dla mnie gpy jpy jest w jednym z tych głupich momentów kiedy wygląda że wykona zmyłkę w jedną stronę (jedna świeca m15 lub m30) a potem konkretniej w drugą, ale coś nie umiem stwierdzić co będzie pierwsze!atlanticos pisze:wyobraź sobie że nie... przed chwila akurat spokojnie jeszcze raz analizowałęm kabla i gbpjpy i na obu parach widzę miejsce na UP...na kablu tak do 200 pipsow... na gbpjpy do nawet 300 pipsow...jedna z tych par może ciągnac drugą w górę wiec zobaczymy... a poniewaz na obu tez eskowiczów jak "mrówków" to zaskoczenie może byc spore...Bemowo pisze:wiem uznasz mnie za idiotęatlanticos pisze:
może nie aż tak wysoko ale chyba zgadzamy się że muszą towarzystwo przeciągnac konkretnie - w dół polecą dopiero jak wybiją większości eski z główw końcu taki jest forex...tylko wytrzymale depozyty i psychiki przechodza do "next level"

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
EU jak z tego poziomu edka nie wyciagna to bedzie koniec marzen o wzrostach, ale jeszcze kapitulacji nie ma i trend obowiazuje 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja oprócz tych co mam niżej, zostawiłem sobie eSke na 1.3100, szczerze nie wierze w fakt że nagle jutro podbiją do 1.31+, no nie wiem z czego, stopy obnizone, dj powiedzial ze jeszcze moze obnizyc jedne najwazniejsze niedlugo, jedyne to jak by wyszly bardzo zle dane z USA to by moglo pod 1.33 podleciec, jak beda dobre to lecimy na 1.29, nie wyobrazam sobie inaczej, nie zebym sie martwil, ale przez glowe mi to nie przechodzi zeby poszlo 1.32+ bo niby dlaczego.atlanticos pisze:przyznam Ci się że zamknąłem wszystkie eski na edku bo troszkę skołowany jestem co do dalszych ruchów na parach z euro... teoretycznie powinno spadać na edku ale... za łatwo by było więc intuicja (w połączeniu z analiza) podpowiada mi UP i coś czuję że "parole" jutro mogą rozczarować znowu... tak to ładnie by się wkomponowało dziwnym trafem...ciężko uwierzyc mi w kolejne 200 pipsow w dół...rynek zweryfikujepsxor pisze:Atlanticos, a jak widzisz ejka i edka na jutro? ciekawy jestem Twojej opinii
- atlanticos
- Maniak
jeśli jutro pójdziemy w górę zamiast dalej spadać to na pewno spadki większe nie zaczną się od poniedziałku... jak dla mnie w takim przypadku co najmniej tydzień dałbym czasu byczkom na corridę i dopiero potem niedźwiedzie zostaną zaproszone do tańcabirkof86 pisze:atlanticos pisze:przyznam Ci się że zamknąłem wszystkie eski na edku bo troszkę skołowany jestem co do dalszych ruchów na parach z euro... teoretycznie powinno spadać na edku ale... za łatwo by było więc intuicja (w połączeniu z analiza) podpowiada mi UP i coś czuję że "parole" jutro mogą rozczarować znowu... tak to ładnie by się wkomponowało dziwnym trafem...ciężko uwierzyc mi w kolejne 200 pipsow w dół...rynek zweryfikujepsxor pisze:Atlanticos, a jak widzisz ejka i edka na jutro? ciekawy jestem Twojej opinii
Nie czytalem za bardzo wczesniejszych postów, a i piwko troche w glowie szumi, ale jak widzisz scenariusz ze jutro edek moze obrac L by wyciac wszystkich lub bynajmniej wiekszosc S-kowiczow i z takim wynikiem zamknac tydzien a od poniedzialku jazda do granicy 129,500 albo i nizej ?

psxor - pamiętaj o jutrzejszych NFP - to dane powodujące zawsze NAJWIĘKSZĄ zmienność na edku... Wiec jeśli byłyby słabe jak ostatnio to 100 pipsów w górę zobaczysz z marszu...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
masz racje jeśli dane będą dobre lecimy w dół to pewne jeśli gorsze a wydaje się że właśnie takie będą lecimy w górę stawiam wszystko co mam że jutro widzimy 1.33 

No właśnie mi też to nie pasi, bo myślimy logicznie.psxor pisze:
ale przez glowe mi to nie przechodzi zeby poszlo 1.32+ bo niby dlaczego.
Paradoksalnie forex nie jest logiczny i w tym tkwi sedno logiki