DayTrading: Czwartek 2.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 02 maja 2013, 23:47

Wzrost
16
39%
Bez zmian
2
5%
Spadek
23
56%

Liczba głosów: 41

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 2.05.2013

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

psxor pisze:Atlanticos, a jak widzisz ejka i edka na jutro? ciekawy jestem Twojej opinii ;)
przyznam Ci się że zamknąłem wszystkie eski na edku bo troszkę skołowany jestem co do dalszych ruchów na parach z euro... teoretycznie powinno spadać na edku ale... za łatwo by było więc intuicja (w połączeniu z analiza) podpowiada mi UP i coś czuję że "parole" jutro mogą rozczarować znowu... tak to ładnie by się wkomponowało dziwnym trafem...ciężko uwierzyc mi w kolejne 200 pipsow w dół...rynek zweryfikuje
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

???????????????

wiem już wszystkich dobiłem, ale nawet w ostatnim ruchu brakuje kilku podfal
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

rajdel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rajdel »

Bemowo pisze:???????????????

wiem już wszystkich dobiłem, ale nawet w ostatnim ruchu brakuje kilku podfal
Bemowo a jak spadek i cyrk na WTI? wypali?

birkof86
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: birkof86 »

atlanticos pisze:
psxor pisze:Atlanticos, a jak widzisz ejka i edka na jutro? ciekawy jestem Twojej opinii ;)
przyznam Ci się że zamknąłem wszystkie eski na edku bo troszkę skołowany jestem co do dalszych ruchów na parach z euro... teoretycznie powinno spadać na edku ale... za łatwo by było więc intuicja (w połączeniu z analiza) podpowiada mi UP i coś czuję że "parole" jutro mogą rozczarować znowu... tak to ładnie by się wkomponowało dziwnym trafem...ciężko uwierzyc mi w kolejne 200 pipsow w dół...rynek zweryfikuje

Nie czytalem za bardzo wczesniejszych postów, a i piwko troche w glowie szumi, ale jak widzisz scenariusz ze jutro edek moze obrac L by wyciac wszystkich lub bynajmniej wiekszosc S-kowiczow i z takim wynikiem zamknac tydzien a od poniedzialku jazda do granicy 129,500 albo i nizej ?

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

atlanticos pisze:
Bemowo pisze:
atlanticos pisze:
może nie aż tak wysoko ale chyba zgadzamy się że muszą towarzystwo przeciągnac konkretnie - w dół polecą dopiero jak wybiją większości eski z głów :d w końcu taki jest forex...tylko wytrzymale depozyty i psychiki przechodza do "next level" :564:
wiem uznasz mnie za idiotę
wyobraź sobie że nie... przed chwila akurat spokojnie jeszcze raz analizowałęm kabla i gbpjpy i na obu parach widzę miejsce na UP...na kablu tak do 200 pipsow... na gbpjpy do nawet 300 pipsow...jedna z tych par może ciągnac drugą w górę wiec zobaczymy... a poniewaz na obu tez eskowiczów jak "mrówków" to zaskoczenie może byc spore...
hmm jak dla mnie gpy jpy jest w jednym z tych głupich momentów kiedy wygląda że wykona zmyłkę w jedną stronę (jedna świeca m15 lub m30) a potem konkretniej w drugą, ale coś nie umiem stwierdzić co będzie pierwsze! 8)
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

EU jak z tego poziomu edka nie wyciagna to bedzie koniec marzen o wzrostach, ale jeszcze kapitulacji nie ma i trend obowiazuje :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

atlanticos pisze:
Ja oprócz tych co mam niżej, zostawiłem sobie eSke na 1.3100, szczerze nie wierze w fakt że nagle jutro podbiją do 1.31+, no nie wiem z czego, stopy obnizone, dj powiedzial ze jeszcze moze obnizyc jedne najwazniejsze niedlugo, jedyne to jak by wyszly bardzo zle dane z USA to by moglo pod 1.33 podleciec, jak beda dobre to lecimy na 1.29, nie wyobrazam sobie inaczej, nie zebym sie martwil, ale przez glowe mi to nie przechodzi zeby poszlo 1.32+ bo niby dlaczego.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

birkof86 pisze:
atlanticos pisze:

Nie czytalem za bardzo wczesniejszych postów, a i piwko troche w glowie szumi, ale jak widzisz scenariusz ze jutro edek moze obrac L by wyciac wszystkich lub bynajmniej wiekszosc S-kowiczow i z takim wynikiem zamknac tydzien a od poniedzialku jazda do granicy 129,500 albo i nizej ?
jeśli jutro pójdziemy w górę zamiast dalej spadać to na pewno spadki większe nie zaczną się od poniedziałku... jak dla mnie w takim przypadku co najmniej tydzień dałbym czasu byczkom na corridę i dopiero potem niedźwiedzie zostaną zaproszone do tańca :564:

psxor - pamiętaj o jutrzejszych NFP - to dane powodujące zawsze NAJWIĘKSZĄ zmienność na edku... Wiec jeśli byłyby słabe jak ostatnio to 100 pipsów w górę zobaczysz z marszu...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
davor5
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: davor5 »

masz racje jeśli dane będą dobre lecimy w dół to pewne jeśli gorsze a wydaje się że właśnie takie będą lecimy w górę stawiam wszystko co mam że jutro widzimy 1.33 ;)

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

psxor pisze:

ale przez glowe mi to nie przechodzi zeby poszlo 1.32+ bo niby dlaczego.
No właśnie mi też to nie pasi, bo myślimy logicznie.
Paradoksalnie forex nie jest logiczny i w tym tkwi sedno logiki :mrgreen:

Zablokowany