Zrobią banki prezent?laktor pisze:po mojemu na edziu jest pro wzrostowo, widać zalążki...
http://www.mql5.com/en/charts/232755/eu ... ari-uk-ltd
DayTrading: Czwartek 2.05.2013
Re: DayTrading: Czwartek 2.05.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
może nie aż tak wysoko ale chyba zgadzamy się że muszą towarzystwo przeciągnac konkretnie - w dół polecą dopiero jak wybiją większości eski z główBemowo pisze:Zrobią banki prezent?laktor pisze:po mojemu na edziu jest pro wzrostowo, widać zalążki...
http://www.mql5.com/en/charts/232755/eu ... ari-uk-ltd

Ostatnio zmieniony 02 maja 2013, 22:04 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Rajdel, sam widziałeś, wczoraj edek konsola, ropa 300 pipek, FED edek hula, brent stoi, dziś edek 150 w dół, ropa w górę... tam raczej nie ma takiej korelacji....gram technicznie na ropie...nie intersowałem się tym na tyle
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
własnie mam mieszane odczucia, dzisiaj edek po konferencji dół ropa też z ok. 100,88 na ok 100,22 bez szału a potem odbicieBOCZEK pisze:Rajdel, sam widziałeś, wczoraj edek konsola, ropa 300 pipek, FED edek hula, brent stoi, dziś edek 150 w dół, ropa w górę... tam raczej nie ma takiej korelacji....gram technicznie na ropie...nie intersowałem się tym na tyle
i patrz na te świczki z 16 i 17 kwietnia, dziś dobre bezrobocie, obniżka stóp... a ruch mniejszy niż wtedy, ktoś pamięta co się wtedy na rynku wydarzyło?Bemowo pisze: Zrobią banki prezent?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
martwi mnie ten trójkąt. Na miesięcznej świecy dolny knot zrobiony. Taśmy łatwo nie pokonamy (chyba)BOCZEK pisze:Rajdel, sam widziałeś, wczoraj edek konsola, ropa 300 pipek, FED edek hula, brent stoi, dziś edek 150 w dół, ropa w górę... tam raczej nie ma takiej korelacji....gram technicznie na ropie...nie intersowałem się tym na tyle
Ale wygląda to destrukcyjnie dla rynku
-- Dodano: czw 02-05-2013, 21:16 --
analizę edka, którą zaprezentowałem totalnie mi nie pasi, ale ..... rycie i płacz byłbyBOCZEK pisze:i patrz na te świczki z 16 i 17 kwietnia, dziś dobre bezrobocie, obniżka stóp... a ruch mniejszy niż wtedy, ktoś pamięta co się wtedy na rynku wydarzyło?Bemowo pisze: Zrobią banki prezent?
kashper pisze:cugan poproszę wzrostową alternatywę dla edka
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
wiem uznasz mnie za idiotęatlanticos pisze:
może nie aż tak wysoko ale chyba zgadzamy się że muszą towarzystwo przeciągnac konkretnie - w dół polecą dopiero jak wybiją większości eski z główw końcu taki jest forex...tylko wytrzymale depozyty i psychiki przechodza do "next level"
- atlanticos
- Maniak
wyobraź sobie że nie... przed chwila akurat spokojnie jeszcze raz analizowałęm kabla i gbpjpy i na obu parach widzę miejsce na UP...na kablu tak do 200 pipsow... na gbpjpy do nawet 300 pipsow...jedna z tych par może ciągnac drugą w górę wiec zobaczymy... a poniewaz na obu tez eskowiczów jak "mrówków" to zaskoczenie może byc spore...Bemowo pisze:wiem uznasz mnie za idiotęatlanticos pisze:
może nie aż tak wysoko ale chyba zgadzamy się że muszą towarzystwo przeciągnac konkretnie - w dół polecą dopiero jak wybiją większości eski z główw końcu taki jest forex...tylko wytrzymale depozyty i psychiki przechodza do "next level"
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Atlanticos, a jak widzisz ejka i edka na jutro? ciekawy jestem Twojej opinii