marmaj81 pisze:nowy123 trzymać te ESKi jeszcze?
zamkniete

marmaj81 pisze:nowy123 trzymać te ESKi jeszcze?
rafmax pisze:uwazaj bo ktos Ci uwierzy, a nawet jesli juz to lepiej szybko kupuj bo jesli przez jeden ruch zarabiasz na auto to jutro mozesz ono byc dalej tylko Twoim marzeniembirkof86 pisze:Panowie i Panie powiem tylko kocham takie dni jak dzis. Forex dal mi wlasnie mozliwosc kupna mojego marzenia volvo s40
Zaba zgodnie z obietnica masz u mnie piwo
bo zadajesz głupie pytania czy trzymać:-) zastanów się pomyśl trochę:-) bez urazymarmaj81 pisze:![]()
jak na volvo nie zbieram...... dlaczego dziwny?
dokladnie i caly czas chce by mu ktos udawanialatlanticos pisze:a może on ma kapitał 500tys i zarobił tylko 5-7% dziś - na volvo napewno starczyloby... czemu Ty patrzysz każdemu w portfel zamiast pilnować swoich pozycji... dziwne to trochęrafmax pisze:uwazaj bo ktos Ci uwierzy, a nawet jesli juz to lepiej szybko kupuj bo jesli przez jeden ruch zarabiasz na auto to jutro mozesz ono byc dalej tylko Twoim marzeniembirkof86 pisze:Panowie i Panie powiem tylko kocham takie dni jak dzis. Forex dal mi wlasnie mozliwosc kupna mojego marzenia volvo s40
birkof86 pisze:rafmax pisze:uwazaj bo ktos Ci uwierzy, a nawet jesli juz to lepiej szybko kupuj bo jesli przez jeden ruch zarabiasz na auto to jutro mozesz ono byc dalej tylko Twoim marzeniembirkof86 pisze:Panowie i Panie powiem tylko kocham takie dni jak dzis. Forex dal mi wlasnie mozliwosc kupna mojego marzenia volvo s40
Jakby to byl jeden dzien to moze i bym nie uwierzyl ale generalnie poszlo to od poczatku tygodnia.
Podaj mi gdzie moge zaladowac dobrego screena a po powrocie do domu spejalnie dla Ciebie niedowiarku pokaze Ci te osiagniecie.
BOCZEK pisze:Mgiełka, u mnie zagrali lepiej, ale to nie z dziś, ten sam broker ...
Ciekawe ile WS dołoży
nie tłumacz się... nikt tu nikomu nie musi nic udowadniać... są analizy i to powinno wystarczyć każdemu...albo ktoś się z nimi zgadza albo nie. Jeśli ktoś w coś nie wierzy to jego problem - tak do tego podejdź. Jeszcze raz gratulujębirkof86 pisze:Moze od razu tez sprostuje, chodzi o to ze dozbieralem do Volvo które kosztuje na rynku wtórnym ok 25 tysiecy.
Wiec to nie tak jak wszyscy mysla