DayTrading: Czwartek 2.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 02 maja 2013, 23:47

Wzrost
16
39%
Bez zmian
2
5%
Spadek
23
56%

Liczba głosów: 41

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 2.05.2013

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

marmaj81 pisze:nowy123 trzymać te ESKi jeszcze?

zamkniete :) czekam c ozrobia :) starczy taka dniowka :) poczkam podjada troche wyzje odnowie S teraz tylko skalp

birkof86
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: birkof86 »

rafmax pisze:
birkof86 pisze:Panowie i Panie powiem tylko kocham takie dni jak dzis. Forex dal mi wlasnie mozliwosc kupna mojego marzenia volvo s40 :)
Zaba zgodnie z obietnica masz u mnie piwo
uwazaj bo ktos Ci uwierzy, a nawet jesli juz to lepiej szybko kupuj bo jesli przez jeden ruch zarabiasz na auto to jutro mozesz ono byc dalej tylko Twoim marzeniem :)

Jakby to byl jeden dzien to moze i bym nie uwierzyl ale generalnie poszlo to od poczatku tygodnia.

Podaj mi gdzie moge zaladowac dobrego screena a po powrocie do domu spejalnie dla Ciebie niedowiarku pokaze Ci te osiagniecie.

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

marmaj81 pisze::D :D jak na volvo nie zbieram...... dlaczego dziwny?
bo zadajesz głupie pytania czy trzymać:-) zastanów się pomyśl trochę:-) bez urazy
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

3050/60 :idea:
3070 Ma 200-H1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

atlanticos pisze:
rafmax pisze:
birkof86 pisze:Panowie i Panie powiem tylko kocham takie dni jak dzis. Forex dal mi wlasnie mozliwosc kupna mojego marzenia volvo s40 :)
uwazaj bo ktos Ci uwierzy, a nawet jesli juz to lepiej szybko kupuj bo jesli przez jeden ruch zarabiasz na auto to jutro mozesz ono byc dalej tylko Twoim marzeniem :)
a może on ma kapitał 500tys i zarobił tylko 5-7% dziś - na volvo napewno starczyloby... czemu Ty patrzysz każdemu w portfel zamiast pilnować swoich pozycji... dziwne to trochę :d
dokladnie i caly czas chce by mu ktos udawanial :lol: :lol:

-- Dodano: czw 02-05-2013, 15:27 --
birkof86 pisze:
rafmax pisze:

Jakby to byl jeden dzien to moze i bym nie uwierzyl ale generalnie poszlo to od poczatku tygodnia.

Podaj mi gdzie moge zaladowac dobrego screena a po powrocie do domu spejalnie dla Ciebie niedowiarku pokaze Ci te osiagniecie.

olej frustrata nic mu nie udawadniaj po co ??? nie daj sie wciagnac w te prowokacje

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

BOCZEK pisze:Mgiełka, u mnie zagrali lepiej, ale to nie z dziś, ten sam broker ...

Ciekawe ile WS dołoży

Wlasnie sie nauczylem zeby nie robic arbitrazu jesli feed jest odmienny na dwoch kontach. Po minucie nastapila korekta co zaskutkowalo strata. Idzie juz druga reklamacja w ciagu miesiaca.

birkof86
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: birkof86 »

Moze od razu tez sprostuje, chodzi o to ze dozbieralem do Volvo które kosztuje na rynku wtórnym ok 25 tysiecy.
Wiec to nie tak jak wszyscy mysla :)

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

rafi jest świetnym technikiem i PA ma w małym palcu więc rozumiem co miał na myśli a 25 tysi to nie majątek i myślę że duża część osób na tym forum nawet takiego depo nie ma szczególnie tych z analizami na M1
Ostatnio zmieniony 02 maja 2013, 15:34 przez roberttheus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

birkof86 pisze:Moze od razu tez sprostuje, chodzi o to ze dozbieralem do Volvo które kosztuje na rynku wtórnym ok 25 tysiecy.
Wiec to nie tak jak wszyscy mysla :)
nie tłumacz się... nikt tu nikomu nie musi nic udowadniać... są analizy i to powinno wystarczyć każdemu...albo ktoś się z nimi zgadza albo nie. Jeśli ktoś w coś nie wierzy to jego problem - tak do tego podejdź. Jeszcze raz gratuluję :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

tak czy inaczej dziękuję za ten piękny dzień w którym ponownie mogłem powiększyć depo wieczorem upublicznię zajęte pozycje z rana wejścia i wyjścia

Zablokowany