i tez czekam na jego rozdanie, jak widac rynek znaczy edek, tez czeka, co innego brent. widac robia korekte po wczorajszym, a jak korekta sie zakonczy to i dolek moga poglebic.kosmowariat pisze:Dzisiaj rysowanie nic nie da. Dziś karty rozdaje mario
DayTrading: Czwartek 2.05.2013
Re: DayTrading: Czwartek 2.05.2013
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Chyba nie wiesz jak się liczy pipsy. Pewnie zrobiłeś 80pipsów, a ty liczysz punkty.roberttheus pisze:wiem kolego wczoraj dzięki temu że poleciała zarobiłem na czysto 800 pipów 1000 e audi - 200 edek = 800p
Liczę na ten trójkątBOCZEK pisze:i tez czekam na jego rozdanie, jak widac rynek znaczy edek, tez czeka, co innego brent. widac robia korekte po wczorajszym, a jak korekta sie zakonczy to i dolek moga poglebic.kosmowariat pisze:Dzisiaj rysowanie nic nie da. Dziś karty rozdaje mario
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tylko, że mamy (na H4) coraz wyższe szczyty i coraz niższe dołkiChris.ldn pisze: U mnie 3 fala już zrobiła dywergencję na oscylatorku a na Twoim rysunku na 3 fali dywergencji nie ma.... A na h4 widac ,że dolar już sie umacnia jeszcze przy wzroście Kabla. Rynek pokaże kierunek. Ja tylko napisałem, że bym uwazał ale co kto zrobi to już jego interpretacja....

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Jak sadzicie jak moze zareagować Ujek na brak zmniejszenia stop przez EBC dojdzie do 100 ?
cytrynek pisze: Tylko, że mamy (na H4) coraz wyższe szczyty i coraz niższe dołkiJeśli ostatni dołek nie wybije poniżej poprzedniego HL to idę po eLę Jeśli wybije to biorę eSkę
Dobrze kminisz z tymi sekwencjami, ja tylko w ten sposob wyznaczam na danym interwale trend. Przy okazji zauwazyłem ze musze sobie zaktualizowac bre smart orders...

ps: tam powinno byc ....coraz WYZSZE dołki
No przecieżrafmax pisze:cytrynek pisze: ps: tam powinno byc ....coraz WYZSZE dołki

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
co sądzicie o EJ?
Ejmana to bym sobie życzył na 127.4x na odbiciu od linii i mocno w górę. Na razie jednak mamy tutaj zasieki jak na linii Maginotamechia pisze:co sądzicie o EJ?

Choć pomimo tego i tak cyka jak po sznurku, no ale na razie bez standardowych 50P+ od strzału.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2013, 11:34 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
KABEL
a kuku
a kuku