chodzi o obligacje i ich oprocentowanie a prze Japoncwo mocno spadlopr7emo pisze:hehe wzrosty zaczynają
a potem zarzucenie wędki pod poziomem morza?
-- Dodano: czw 02-05-2013, 12:45 --
obligacje są nisko, duży udział w tej kwestii ma kapitał japoński, jeśli w założeniach polityki banku Japonii jest nawiązanie do polityki ekonomicznej EU, to dzisiejsza decyzja może znacznie wpłynąć na jena
DayTrading: Czwartek 2.05.2013
Re: DayTrading: Czwartek 2.05.2013
każdy liczy na profit w takim dniu jak dziś, kluczowy jest dzień włączenia silnika kiedy na ENCenach bid i ask robi różnice kilku pipsów, ! trzeba dobrze stopa ustawić albo wogóle tego nie robić
-- Dodano: czw 02-05-2013, 12:52 --
Japonia jest silna, jeżeli kraj dużo eksportuje to dba o interesy odbiorcówNowy123 pisze:chodzi o obligacje i ich oprocentowanie a prze Japoncwo mocno spadlopr7emo pisze:hehe wzrosty zaczynają
obligacje są nisko, duży udział w tej kwestii ma kapitał japoński, jeśli w założeniach polityki banku Japonii jest nawiązanie do polityki ekonomicznej EU, to dzisiejsza decyzja może znacznie wpłynąć na jena
Panowie Bemowo i Nowy123, ja nie mam takiego doświadczenia jak Wy i sorki, że tak dopytuję, jeśli mógłbym prosić Was o pomoc, to co byście zrobili z eur/jpy, gdybyście mieli teraz sell na 127,803?
-
Bemowo
Zmniejszyłbym pozycję lub przestawił SL na 1.285mechia pisze:Panowie Bemowo i Nowy123, ja nie mam takiego doświadczenia jak Wy i sorki, że tak dopytuję, jeśli mógłbym prosić Was o pomoc, to co byście zrobili z eur/jpy, gdybyście mieli teraz sell na 127,803?
jesteśmy obecnie na granicy trendów............
- richard.cali
- Pasjonat

należy ciu się ostry łomot koleś, kk. dreamer jak czyta żebym cię tu więcej nie widział, wie dlaczego? No chyba że jakie extra analizymechia pisze:Panowie Bemowo i Nowy123, ja nie mam takiego doświadczenia jak Wy i sorki, że tak dopytuję, jeśli mógłbym prosić Was o pomoc, to co byście zrobili z eur/jpy, gdybyście mieli teraz sell na 127,803?
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
Japonia silna hmm deflacja od parunastu latpr7emo pisze:każdy liczy na profit w takim dniu jak dziś, kluczowy jest dzień włączenia silnika kiedy na ENCenach bid i ask robi różnice kilku pipsów, ! trzeba dobrze stopa ustawić albo wogóle tego nie robić
Japonia jest silna, jeżeli kraj dużo eksportuje to dba o interesy odbiorcówNowy123 pisze:chodzi o obligacje i ich oprocentowanie a prze Japoncwo mocno spadlopr7emo pisze:hehe wzrosty zaczynają
no tak ale ekonomia w Japonii jest na najwyższym poziomie, popatrz dług w rękach mieszkańców
nikt nie wykupi firm japońskich raczej, a to już świadczy o sile gospodarki
nikt nie wykupi firm japońskich raczej, a to już świadczy o sile gospodarki
Ostatnio zmieniony 02 maja 2013, 13:22 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
co stanie się z e/j i e/u, jeśli ebc obniży stopę do 0,5, tak jak to jest w prognozie na stooq? i jaka jest szansa, że obniży?Bemowo pisze:Zmniejszyłbym pozycję lub przestawił SL na 1.285mechia pisze:Panowie Bemowo i Nowy123, ja nie mam takiego doświadczenia jak Wy i sorki, że tak dopytuję, jeśli mógłbym prosić Was o pomoc, to co byście zrobili z eur/jpy, gdybyście mieli teraz sell na 127,803?
jesteśmy obecnie na granicy trendów............
mechia pisze:Panowie Bemowo i Nowy123, ja nie mam takiego doświadczenia jak Wy i sorki, że tak dopytuję, jeśli mógłbym prosić Was o pomoc, to co byście zrobili z eur/jpy, gdybyście mieli teraz sell na 127,803?
juz jestes na 0
właśnie nie jestem na 0, bo otworzyłem sell prz 127,803 i mam -30 pipsów, dlatego trochę się boję tego ebc ;d na razie jest bez sl, bo zastanawiam się, czy nie zamknąć tego zaraz