DayTrading: Środa 1.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 01 maja 2013, 23:15

Wzrost
8
19%
Bez zmian
7
16%
Spadek
28
65%

Liczba głosów: 43

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 1.05.2013

Nieprzeczytany post autor: psxor »

mmmmmm pisze:ludzie błagam pomocy!! końcówką kapitału otworzyłem kupno eurusd na 1,3219 i jestem na minusie 32 pipsy nie wiem teraz zupełnie co mam robić zostałem prawie bez kasy bo mało się znam i chciałem spróbować :C
czy kurs się podniesie czy juz teraz mam pozycje zamknąć błagam was ;(
Trzeba byc nowicjuszem zeby otworzyc na gorce eLke, coz, pozostalo Ci sie chyba modlic zeby bankaterka podbila kurs jeszcze troche przed spadkami, albo wierzyc w to ze ecb nie obetnie stop.

rajdel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rajdel »

psxor pisze:
mmmmmm pisze:ludzie błagam pomocy!! końcówką kapitału otworzyłem kupno eurusd na 1,3219 i jestem na minusie 32 pipsy nie wiem teraz zupełnie co mam robić zostałem prawie bez kasy bo mało się znam i chciałem spróbować :C
Trzeba byc nowicjuszem zeby otworzyc na gorce eLke, coz, pozostalo Ci sie chyba modlic zeby bankaterka podbila kurs jeszcze troche przed spadkami, albo wierzyc w to ze ecb nie obetnie stop.
Otwieranie Lki na górce to pikuś :) ale jeszcze na końcówce depo ...?

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Szkoda mi Cie, serio bo sam przez podobne historie przechodziłem i wiem ze nie jest to nic miłego, ale nie sadze aby ktos z forum wział na siebie odpowiedzialnosc i cos Ci doradził. Niestety na tej wojnie strategie probujemy ustalic razem ale strzela każdy SAM.
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

rajdel
Gaduła
Gaduła

A masz jakieś pozycje jeszcze pootwierane? i z perspektywą zysku?

mmmmmm
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mmmmmm »

niee teraz już zamknąłem tą ze stratą i chyba kończę zabawę wiele nauki przede mną :(

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

wrzuc interwał m15 i pociągnij linie po szczytach z 14:15 i 20:15... wtedy zobaczysz gdzie jesteś... i jakie masz szanse. Generalnie jak po FOMC nie polecieliśmy na nowy szczyt to nie wróżę Ci sukcesu, ale to tylko rynek i strategię pod to obierz sam. Nie wiem na ile pipsów starczy Ci depo, ale jak napisał rafmax współczuje bo też takie błędy popełniałem na początku

-- Dodano: 01 maja 2013, 21:39 --
mmmmmm pisze:niee teraz już zamknąłem tą ze stratą i chyba kończę zabawę wiele nauki przede mną :(
:(
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

rajdel
Gaduła
Gaduła

atlanticos pisze:wrzuc interwał m15 i pociągnij linie po szczytach z 14:15 i 20:15... wtedy zobaczysz gdzie jesteś... i jakie masz szanse. Generalnie jak po FOMC nie polecieliśmy na nowy szczyt to nie wróżę Ci sukcesu, ale to tylko rynek i strategię pod to obierz sam. Nie wiem na ile pipsów starczy Ci depo, ale jak napisał rafmax współczuje bo też takie błędy popełniałem na początku

-- Dodano: 01 maja 2013, 21:39 --
mmmmmm pisze:niee teraz już zamknąłem tą ze stratą i chyba kończę zabawę wiele nauki przede mną :(
:(
Chyba każdy lub prawie każdy szczyścił pierwsze depo :)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

wizja pod EBC i jak by jednak podcięli stopy :) jak nie to szarpaniania dalsza 127 - 130
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

mmmmmm
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mmmmmm »

powiem szczerze, nie miałem dużo na początek 1200, teraz kończę dzień z 830 na minusie próbuję grać od poniedziałku ;(

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

psxor pisze:
Trzeba byc nowicjuszem zeby otworzyc na gorce eLke,.....
to zdradzisz ten sekret jaak to na gorkach nie otwierac esek? plisss, bo czasami mi sie to zdarza...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Zablokowany