Trzeba byc nowicjuszem zeby otworzyc na gorce eLke, coz, pozostalo Ci sie chyba modlic zeby bankaterka podbila kurs jeszcze troche przed spadkami, albo wierzyc w to ze ecb nie obetnie stop.mmmmmm pisze:ludzie błagam pomocy!! końcówką kapitału otworzyłem kupno eurusd na 1,3219 i jestem na minusie 32 pipsy nie wiem teraz zupełnie co mam robić zostałem prawie bez kasy bo mało się znam i chciałem spróbować :C
czy kurs się podniesie czy juz teraz mam pozycje zamknąć błagam was ;(
DayTrading: Środa 1.05.2013
Re: DayTrading: Środa 1.05.2013
Otwieranie Lki na górce to pikuśpsxor pisze:Trzeba byc nowicjuszem zeby otworzyc na gorce eLke, coz, pozostalo Ci sie chyba modlic zeby bankaterka podbila kurs jeszcze troche przed spadkami, albo wierzyc w to ze ecb nie obetnie stop.mmmmmm pisze:ludzie błagam pomocy!! końcówką kapitału otworzyłem kupno eurusd na 1,3219 i jestem na minusie 32 pipsy nie wiem teraz zupełnie co mam robić zostałem prawie bez kasy bo mało się znam i chciałem spróbować :C

mmmmmm pisze:ludzie błagam pomocy!! końcówką kapitału otworzyłem kupno eurusd na 1,3219 i jestem na minusie 32 pipsy nie wiem teraz zupełnie co mam robić zostałem prawie bez kasy bo mało się znam i chciałem spróbować :C
Szkoda mi Cie, serio bo sam przez podobne historie przechodziłem i wiem ze nie jest to nic miłego, ale nie sadze aby ktos z forum wział na siebie odpowiedzialnosc i cos Ci doradził. Niestety na tej wojnie strategie probujemy ustalic razem ale strzela każdy SAM.
A masz jakieś pozycje jeszcze pootwierane? i z perspektywą zysku?mmmmmm pisze:ludzie błagam pomocy!! końcówką kapitału otworzyłem kupno eurusd na 1,3219 i jestem na minusie 32 pipsy nie wiem teraz zupełnie co mam robić zostałem prawie bez kasy bo mało się znam i chciałem spróbować :C
niee teraz już zamknąłem tą ze stratą i chyba kończę zabawę wiele nauki przede mną 

- atlanticos
- Maniak
wrzuc interwał m15 i pociągnij linie po szczytach z 14:15 i 20:15... wtedy zobaczysz gdzie jesteś... i jakie masz szanse. Generalnie jak po FOMC nie polecieliśmy na nowy szczyt to nie wróżę Ci sukcesu, ale to tylko rynek i strategię pod to obierz sam. Nie wiem na ile pipsów starczy Ci depo, ale jak napisał rafmax współczuje bo też takie błędy popełniałem na początku
-- Dodano: 01 maja 2013, 21:39 --

mmmmmm pisze:niee teraz już zamknąłem tą ze stratą i chyba kończę zabawę wiele nauki przede mną

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Chyba każdy lub prawie każdy szczyścił pierwsze depoatlanticos pisze:wrzuc interwał m15 i pociągnij linie po szczytach z 14:15 i 20:15... wtedy zobaczysz gdzie jesteś... i jakie masz szanse. Generalnie jak po FOMC nie polecieliśmy na nowy szczyt to nie wróżę Ci sukcesu, ale to tylko rynek i strategię pod to obierz sam. Nie wiem na ile pipsów starczy Ci depo, ale jak napisał rafmax współczuje bo też takie błędy popełniałem na początku
mmmmmm pisze:niee teraz już zamknąłem tą ze stratą i chyba kończę zabawę wiele nauki przede mną

wizja pod EBC i jak by jednak podcięli stopy
jak nie to szarpaniania dalsza 127 - 130

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
powiem szczerze, nie miałem dużo na początek 1200, teraz kończę dzień z 830 na minusie próbuję grać od poniedziałku ;(
to zdradzisz ten sekret jaak to na gorkach nie otwierac esek? plisss, bo czasami mi sie to zdarza...psxor pisze:
Trzeba byc nowicjuszem zeby otworzyc na gorce eLke,.....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!