DayTrading: Środa 1.05.2013
Re: DayTrading: Środa 1.05.2013
jak to gdzie, zaraz beda u mnie
ale nowy przyZnacc Tobie trzeba zze swietny czasami z Cciebie analityk, znaczy dobre ukladasz teorie tego co sie juz stalo, zaznaczam, czasami ;-)

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
złotówka podeszła do 4,18 w ciągu dnia
wszyscy czekają na decyzje RPP
wszyscy czekają na decyzje RPP
już wydajesz pipeczke z Brenta?BOCZEK pisze:jak to gdzie, zaraz beda u mnieale nowy przyZnacc Tobie trzeba zze swietny czasami z Cciebie analityk, znaczy dobre ukladasz teorie tego co sie juz stalo, zaznaczam, czasami ;-)

ja to uważam iż rynek chodzi nieraz według nielogicznych schematów, znaczy w określonych porach dnia istnieje większe prawdopodobieństwa kierunku ruchu na jakimś walorze
a to właśnie odróżnia wygrywających od tych którzy uczą się z książek
nieświadome przekonania oraz intuicje ciężko spisać w zrozumiałą dla wszystkich treść
a to właśnie odróżnia wygrywających od tych którzy uczą się z książek
nieświadome przekonania oraz intuicje ciężko spisać w zrozumiałą dla wszystkich treść
Dobra, z mojej strony koniec, kazdy ma swoj rozum i widzi co i jak i niech sam ocenia. Natomiast czasem niektore kwestie mnie irytuja i ciezko sie powstrzymac.
Ktorys z was kupuje własnie GJ ?bo ja tak
Ktorys z was kupuje własnie GJ ?bo ja tak

Co Wy mnie tu szkalujecie?:p ja na majoweczce piwko sacze
zlapaly mi sie 2 ordery widzialem na 1.3230 eSka na edziu i na ejku eSka na 128.80, bede dopiero jutro obserwowal rynek od 12-13:) powodzonka chlopaki, bez odbioru!:) tp na ejku mam ustawione na 125 a na edku 1.29, na wszystkich pozycjach te same tp
cheers

dobre poziomy są na ujku, jak będą chcieli edka skorekcić to indeks dolara pociągnie uj do góry, teraz trzeba czekać na pierwszą lepszą lage 

nie wiem dlaczego ale mi wychodzi ze raczej ujka przetestuja na 96,500pr7emo pisze:dobre poziomy są na ujku, jak będą chcieli edka skorekcić to indeks dolara pociągnie uj do góry, teraz trzeba czekać na pierwszą lepszą lage
a pozniej duze L
możliwe, szczerze nie lookałem na wsparcia i opory
myślę tylko że większa jest szansa na wzrost niż spadek z obecnych poziomów, można zabezpieczenia łatwiej dopasować

myślę tylko że większa jest szansa na wzrost niż spadek z obecnych poziomów, można zabezpieczenia łatwiej dopasować
ludzie błagam pomocy!! końcówką kapitału otworzyłem kupno eurusd na 1,3219 i jestem na minusie 32 pipsy nie wiem teraz zupełnie co mam robić zostałem prawie bez kasy bo mało się znam i chciałem spróbować :C
czy kurs się podniesie czy juz teraz mam pozycje zamknąć błagam was ;(
czy kurs się podniesie czy juz teraz mam pozycje zamknąć błagam was ;(