DayTrading: Środa 1.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 01 maja 2013, 23:15

Wzrost
8
19%
Bez zmian
7
16%
Spadek
28
65%

Liczba głosów: 43

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 1.05.2013

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

USD JPY do poki nie przejda z impetem 97 to dale jzabawa potrwa czekanie na FEd bo SP500 tez trzymane dalej ale juz SL ustawione na zysk czekac tylko jak spuszcza powierze :) moze po fedzie :)

ukulele

Nieprzeczytany post autor: ukulele »

3 razy testowali mocno 97 i nie dali rady, ja tu widzę raczej mocniejszy ruch do góry.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

ukulele pisze:3 razy testowali mocno 97 i nie dali rady, ja tu widzę raczej mocniejszy ruch do góry.
zgadzam sie... edek w dół a ujek w górę, a co za tym idzie pozostałe pary z jenem też... swoje w dół już dziś zrobiły raczej
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

matvaaa
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: matvaaa »

Sorry że zrobie offtop ale mam pytanie, poleci ktoś jakiegoś dobrego brokera bo już z tym aliorem nie moge
Cierpliwość popłaca.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

ukulele pisze:3 razy testowali mocno 97 i nie dali rady, ja tu widzę raczej mocniejszy ruch do góry.
poczkac na Sp500 trzeba bo podbijaja jak tam rusza w koncu w dol pozadniej i z balona spuszcza powietrza to 97 peknie jak zaplaka :) a na razie kreca jak moga :) londyn dziala przeciez :) do zamkniecia gieldy mieszanie trwa :)
plan musza wykonac swoj

jeszcze FED moze po FEDZIE :)

Awatar użytkownika
useer
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: useer »

matvaaa pisze:Sorry że zrobie offtop ale mam pytanie, poleci ktoś jakiegoś dobrego brokera bo już z tym aliorem nie moge

Admiral Markets
Polecam:) działa sprawnie, nie mam problemów do tego przelewy w szybkim tempie dochodzą:)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

atlanticos pisze:
zgadzam sie... edek w dół a ujek w górę, a co za tym idzie pozostałe pary z jenem też... swoje w dół już dziś zrobiły raczej

co to jest 90 pipsow na JPY nic na E J czy GBP JPy :)

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

matvaaa pisze:Sorry że zrobie offtop ale mam pytanie, poleci ktoś jakiegoś dobrego brokera bo już z tym aliorem nie moge

ja osobiście mam w Admiralu i jest ok... Jestem tam od dwóch lat, czasem jakieś rekwotowanie się zdarzy ale nie przywiązuję do tego zbytniej wagi. 1-2 razy w tygodniu jakies zerwane połączenie na 30 sekund wiec nie mam większych zastrzeżeń. Za to wypłaty bardzo szybko... Jak zlecę wieczorem lub wcześnie rano ( około 8:00) to w południe już mam kasę na koncie w BZ WBK wiec dla mnie komfort wystarczający żeby nie zwracac na to wiekszej uwagi...Ale wiem ze sa osoby ktore na Admirala narzekały . Ja jednak nie mialem problemow prze te dwa lata

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

ale na czym ci zalerzy same waluty to prowizja male i fajne spready Aramda plus gold i sliver bo CFD nie maja

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nowy123 pisze:
atlanticos pisze:

co to jest 90 pipsow na JPY nic na E J czy GBP JPy :)
dla mnie to wystarczająco...ale Ty pewnie robisz jak ten o którym pisał dziś antoni z 200 pipsow dziennie.. niestety ja nie jestem tak dobry :d

Zablokowany