zgadzam sie... edek w dół a ujek w górę, a co za tym idzie pozostałe pary z jenem też... swoje w dół już dziś zrobiły raczejukulele pisze:3 razy testowali mocno 97 i nie dali rady, ja tu widzę raczej mocniejszy ruch do góry.
poczkac na Sp500 trzeba bo podbijaja jak tam rusza w koncu w dol pozadniej i z balona spuszcza powietrza to 97 peknie jak zaplakaukulele pisze:3 razy testowali mocno 97 i nie dali rady, ja tu widzę raczej mocniejszy ruch do góry.
matvaaa pisze:Sorry że zrobie offtop ale mam pytanie, poleci ktoś jakiegoś dobrego brokera bo już z tym aliorem nie moge
atlanticos pisze:zgadzam sie... edek w dół a ujek w górę, a co za tym idzie pozostałe pary z jenem też... swoje w dół już dziś zrobiły raczejukulele pisze:3 razy testowali mocno 97 i nie dali rady, ja tu widzę raczej mocniejszy ruch do góry.
matvaaa pisze:Sorry że zrobie offtop ale mam pytanie, poleci ktoś jakiegoś dobrego brokera bo już z tym aliorem nie moge
dla mnie to wystarczająco...ale Ty pewnie robisz jak ten o którym pisał dziś antoni z 200 pipsow dziennie.. niestety ja nie jestem tak dobryNowy123 pisze:atlanticos pisze:zgadzam sie... edek w dół a ujek w górę, a co za tym idzie pozostałe pary z jenem też... swoje w dół już dziś zrobiły raczejukulele pisze:3 razy testowali mocno 97 i nie dali rady, ja tu widzę raczej mocniejszy ruch do góry.
co to jest 90 pipsow na JPY nic na E J czy GBP JPy